Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za utorak 24. septembar! Ribama sledi afera, Devicama uspeh u karijeri!

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Bićete zadovoljniji ljubavnim životom i raspoloženi da proslavite ljubav. POSAO: Moguć rad u inostranstvu ili ponuda za posao od strane firme. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Vrlo je moguće da ćete se zaljubiti jer ćete biti u prilici da uživate u društvu šarmantnih osoba. POSAO: Želećete da radite u inostranstvu i može vam se ukazati prilika. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Zaista možete imati sreće kada je ljubav u pitanju. Bilo da ste sami ili u vezi, imaćete uspeha. POSAO: Moguće je da ostvarite plodonosna ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Bićete privlačni, ali i skloni sukobima, pa će vam biti teško da ostvarite harmoničnu vezu. POSAO: Bićete puni entuzijazma, pogotovo ako ste privatnik. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

 


LAV

LJUBAV: Lep porodični život i uživanje sa bliskim osobama. Ako ste sami, može vam se dopasti neko ko je iz istog kraja. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Ostvarićete nedefinisanu vezu sa nekim iz kruga prijatelja, a ako ste već u vezi, mogući su nesporazumi. POSAO: Doživećete uspeh u karijeri. ZDRAVLJE: Stomačni virus.

VAGA

LJUBAV: Izaći ćete sa nekim ko vam se dopada. Ako takav ne postoji, onda izađite sa društvom i sigurno ćete se nekome dopasti. POSAO: Uspešne poslovne spekulacije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Venera, planeta ljubavi i lepote, ušla je u vaš znak, što će vam doneti sreću u ljubavi. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Infekcija.

STRELAC

LJUBAV: Privući će vas neko ko živi u inostranstvu. POSAO: U periodu ste u kome svakog dana imate velike šanse da ostvarite značajan napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 


JARAC

LJUBAV: Vrlo uzbudljiv period za ljubav jer sva vaša očekivanja mogu biti ispunjena. POSAO: Moguća dobit od partnerskog posla i uspeh u pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da dobijete priliku da upoznate nekoga ko je poznat ili popularan, što vas ne fascinira, ali ova osoba hoće. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Imaćete platonsku vezu ili virtuelnu aferu. POSAO: Ako radite za druge, imaćete problema s autoritetima, a ako drugi rade za vas, teško ćete uspostaviti sopstveni. ZDRAVLJE: Solidno.



Novac im je uvek na prvom mestu! Najveće predatorke na bogatstvo, udaju se isključivo iz koristi

Horoskop

Njima je novac na prvom mestu, a ljubav je bonus koji dolazi preko, ali i ne mora da se desi.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE