Radio BalkanFox

Dalila Dragojević izazvala dramu u avionu: „Jako neljubazni i nekulturni!“

Otkad je prestala da bude voditeljka, Dalila Dragojević se ponovo bacila u jutjuberske vode, te tako redovno na ovoj platformi za deljenje video sadržaja obaveštava pratioce o dogodovštinama iz svog života.

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot YouTube)

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot YouTube) • Youtube / screenshot




Dalila je sada obelodanila da se posvađala sa stjuardesom na letu do Havaja.

– Jako su neljubazni i ne obaveštavaju o kašnjenju. Stjuardesa je bila jako neljubazna i nekulturna. Čim joj priđeš ona kaže: „Nemojte mene da pitate ništa, samo sedite tu!“ Nije dala ni priliku da joj objasnimo da ćemo zbog tog kašnjenja zakasniti na sledeći let, tako da smo se posvađali – ispričala je Dragojevićka.

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević preselila se u Ameriku gde uživa sa svojim izabranikom Markom.

Dalila i Marko upoznali su se na društvenoj mreži Tik Tok, gde su i igrali popularne mečeve. Kako prenosi izvor portala „PulsOnline.rs“, Marko živi i radi u Njujorku.

Dalila Dragojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Dalila Dragojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Marko živi već neko vreme u Njujorku i teško zarađuje svoj dinar. On je tamo našao i posao, nosi nameštaj i to mu je glavni izvor prihoda pored zarade na Tik Toku – kaže naš izvor koji navodi da Dalila svojim novcem dolazi kod njega.

– Dalila sve sama plaća. Sada je otišla kod njega od svojih para, ne treba na nju ništa da troši. Ona je samostalna i ima dovoljno para da sve to priušti. Uživaju u ljubavi i srećni su – rekao je izvor za „PulsOnline.rs“ nedavno.

Dalila Dragojević je dobro poznata svima, a kako, sa druge strane, izgleda njen dečko pogledajte u odvojenom tekstu: Dalila UŽIVA U Americi sa dečkom, objavila video nikad radosnija: “Srećan mi život, ne jedan dan“ (FOTO)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE