Radio BalkanFox

VIDEO Ups! Pala k’o kruška na pisti: ‘Nisam to tako zamišljala’

Meksička pjevačica i glumica Belinda Peregrin Schull (35) prošetala je u ponedjeljak pistom na Pariškom tjednu mode. No umjesto da njezina odjevna kombinacija i figura privuku pažnju publike, nešto drugačije fotografije Belinde osvanule su u medijima nakon revije. 

Dok je hodala, Belinda se spotaknula i pala, a za sve su, kako izgleda, krive crvene čizme u kojima je hodala. Ubrzo nakon toga u pomoć joj je pristigla kolegica, brazilska pjevačica Anitta, koja ju je ohrabrila da nastavi hodati dalje po pisti. 

L'Oreal event show as part of Paris Fashion Week, in Paris

Foto: Johanna Geron

Snimka pada brzo se krenula širiti društvenim mrežama, a sama Belinda odlučila je da će se i sama dobro nasmijati svemu. 

– Nije bitno koliko puta padneš, bitno je kako ustaneš – napisala je na svojem Instagram profilu uz snimku te i javno zahvalila Anitti. A onda se malo i našalila sama sa sobom te video svog pada usporedila sa scenom iz popularne serije ‘Seks i grad’ kada Carrie Bradshaw također padne na pisti. 

– Najbolji trenutak u mom životu, iako nikad nisam zamišljala da će biti takav – napisala je. 

Njezini pratitelji su joj pružili podršku u komentarima te joj pisali kako je prelijepa i elegantna, bez obzira na to što se spotaknula i pala. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE