Radio BalkanFox

„Ako je to tvoja sreća, samo teraj dalje…“ Lepi Mića dao do znanja Anđeli Đuričić da zna šta se valja iza brega

Nakon što je elitar Nenad Marinković Gastoz podelio budžet, za reč se javio Lepi Mića, učesnik rijaliti šou-programa „Elita 8“.

Lepi Mića (Foto: Screenshot TV Pink)

Lepi Mića (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot




– Gastoz je danas napravio nekoliko grešaka tokom podele budžeta. Ne vidim zašto bi plaćao pojedinim učesnicima da čiste ovde, jer to treba sami da rade. Nije rekao sve ljudima što misli. Nije znao kome je dao veliki, a kome srednji budžet. Mislim da će uskoro početi da mu se divi i Anđela Đuričić, ako je to njena sreća, samo neka tera dalje – istakao je Lepi Mića.

– Polako, sve ćemo mi da vidimo kako će se razvijati situacija – zaključio je on.

Voditeljka Ana Radulović najavila je novog učesnika „Elite 8“, koji se potom pojavio u studiju i izneo niz detalja iz života.

– Ja volim da budem tajanstven malo. 2010. sam učestvovao u jednom rijalitiju u inostranstvu, tu sam bio 2. mesto. Posle sam vodio jednu emisiju, u rijalitiju sam upoznao bivšu suprugu. Bivša supruga je iz Hrvatske rodom. Dugo smo bili zajedno, 10, 12 godina uspešnog braka. Sad smo prijatelji – rekao je Luka Vujović.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja sam preuzeo firmu od svog oca, jer moj brat nije hteo da je uzme, i evo ja sam se pre par dana vratio iz Ciriha. Ja dosad nisam pratio rijaliti, ne odvajam vreme da gledam televiziju – istakao je on.

– Da li si možda bacio oko na nekog ako si video? – pitala je Ana.

Anđela Đuričić i Stefan Karić (Foto: Screenshot TV Pink)

Anđela Đuričić i Stefan Karić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nisam se informisao, jer sam bio preko i nisam pratio, ali su mi moji govorili da obratim pažnju na Anđelu! Smatram za sebe da sam jako duhovit, nebitno da li u partnerstvu, vezi… Ali svakako sam uvek lojalan – rekao je potom Luka.

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, od 2013. godine je stalno po rijalitijima. Počeo je sa imanja u Lisoviću, gde se odigrala „Farma“, a onda je korak po korak, godinu za godinom nastavio sve do danas.

Lepi Mića (Foto: Screenshot TV Pink)

Lepi Mića (Foto: Screenshot TV Pink)

U ovom trenutku je u „Eliti 8“, iako je po završetku prethodne Zadruge obećao da više neće. Obećanje, ludom radovanje, pa je tako bilo i ovog puta.

Pevač je među prvima prošetao crvenim tepihom i sa već poznatim džakom stvari uselio se u kuću koja mu je godinama dom.

Lepi Mića (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Lepi Mića (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Lepi Mića ističe da se u rijalitiju takmiči isključivo zbog novca i da sve što zaradi daje ženi sa kojom je u braku 33 godine. O rijaliti penziji više ne razmišlja, a očigledno ni o pozivu pevača.

– Rešio sam, ulaziću u „Zadrugu“ sve dok budem zdrav i vitalan. Ma umreću u rijalitiju! – rekao je i objasnio zašto voli da živi na Pinkovom imanju u Šimanovcima.

Lepi Mića (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Lepi Mića (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Ulazim u rijalitije zbog zarade, novac me motivše. Ja tamo radim za mesečnu platu, koja nije mala, i sve pare dajem ženi! Ona je moja najveća podrška, srčano me bodri dok sam unutra. Shvata da je to moj posao. Jedino ne voli kada psujem, ali razume da je to šou-program… Meni stvarno ne pada teško rijaliti. Zdraviji sam i oštroumniji od svih koji su se do sada našli u „Zadruzi“. Psihički sam jak, nikad nisam imao krize i umem da igram igru. Jak sam kao beton i nijednom mi se nije desilo da puknem, jer sam za rijaliti spreman kao zver!

Lepi Mića je i poznat kao prznica u rijalitiju, njegove psovke postale su viralne, ali da ume učesnicima da „zaprži čorbu“ i unese nemir kada se rijaliti ekipa uspava, to mu polazi za rukom.

Lepi Mića (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Lepi Mića (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Ušao sam prvi put u rijaliti „Farma“ 2013. godine i jako dobro sam se snašao. U startu sam im pokazao zube i postavio ih na svoje mesto. Nikad nisam imao tremu, umem da „plivam“ gde god i s kim god da sam. Za mene je rijaliti vrhunska zabava koja bi nas napolju mnogo koštala.

Lepi Mića se, sa druge strane, sukobio sa elitarkom Miljanom Kulić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: MILJANA ZAKRVILA SA STARIM CIMEROM U ELITI Poletelo perje tokom PRVE podele budžeta, zapljuštale jezive uvrede

(Informer)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE