Radio BalkanFox

Ben Aflek uslikan ispred centra za rehabilitaciju

Glumac Ben Aflek imao je problema sa alkoholom, a sada je ponovo uslikan ispred centra za rehabilitaciju i to svega nakon mesec dana od vesti da se razvodi

Papraci su usnimili slavnog glumca Ben Afleka ispred centra za rehabilitaciju. Na fotografijama se vidi Aflek, koji napušta rehabilitacioni centar u Kaliforniji i to raspoložen.

Neki strani mediji spekulišu da je došao samo da pruži podršku ljudima koji se bore sa raznim zavisnostima, a mnogi su zabrinuti da se vratio starom poroku.

Nekoliko puta je bio na rehabilitaciji od alkohola

ben-aflek-profimedia0876494124.jpg

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ben Aflek ponovo posetio centar za rehabilitaciju

Ranije se znalo da se Ben lečio i da je u nekoliko navrata bio na rehabilitaciji od alkohola. Na taj korak se prvi put odlučio 2001. godine, a u martu 2017. Aflek je objavio da je završio lečenje od ove zavisnosti.

Završio sam tretman, suočavao sam se sa tim u prošlosti i nastaviću da se suočavam. Želim da živim život punim plućima i da budem najbolji otac koji mogu biti. Želim da moja deca znaju da nije sramota dobiti pomoć kada vam je potrebna i da budem izvor snage za svakoga kome je pomoć potrebna, ali se plaši da učini prvi korak. Srećan sam što imam ljubav svoje porodice i prijatelja. Ovo je bio prvi od mnogih koraka koji su preduzeti ka oporavku – napisao je tada na svom Fejsbuk profilu.

Dženifer Garner ga je nagovorila da se podvrgne lečenju 2018. godine

ben-aflek-profimedia0881841189.jpg

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Aflek se podvrgao lečenju 2018. godine

Krajem avgusta 2018. godine, na nagovor bivše supruge Dženifer Garner, ponovo je završio u rehabilitacionom centru. Dženifer i još jedna žena snimljene su kako stižu u Aflekovu vilu u Kaliforniji, a onda je, prema TMZ-u, Ben odlučio da prihvati sugestiju svoje bivše žene da mu je potrebna pomoć i odvezli su se direktno u centar za lečenje.

Danima pre intervencije na internetu su se pojavile fotografije na kojima se vide velike kutije alkohola, uključujući viski i pivo, dostavljene na njegovu adresu. Ovo je navodno razbilo staklo Dženifer, koja je odlučila da mu pomogne.

Aflek je za svoju zavisnost okrivio bivšu ženu

Iako njegova zavisnost seže u daleku prošlost, Aflek je u jednoj od svojih najkontroverznijih izjava optužio bivšu suprugu Dženifer Garner kao razlog za svoju zavisnost od alkohola. Tokom intervjua sa Hauardom Sternom, glumac je izjavio:

dzenifer-garner-ben-aflek-profimedia0251456372.jpg

David Tonnessen / Pacific coast news / Profimedia Optužio je bivšu ženu

Deo razloga zašto sam počeo da pijem bio je zato što sam se osećao kao da sam zarobljen. Mislio sam: „Ne mogu da pobegnem od dece, ali nisam srećan, šta da li? Popio bih flašu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo dobro rešenje“ – rekao je ranije.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE