Radio BalkanFox

Ovaj video ima 12 miliona lajkova! Svađali su se, a onda je se njihov pas umešao i uradio nešto zapanjujuće! (VIDEO)

Vlasnici haskija doživeli su neverovatan trenutak dok su se svađali – njihov pas je uradio nešto što nikako nisu očekivali.

Svi vlasnici ljubimaca, posebno pasa, svesni su koliko zahtevan može biti rad s njima. Socijalizacija i dresura često su neophodni za mnoge pse. Iako psi ne govore, uz trud vlasnika, mogu naučiti mnogo toga i čak izraziti svoje želje na razne načine.

Ponekad se čini da naši ljubimci samo posmatraju dešavanja oko sebe, ali istina je da aktivno učestvuju u svemu, naročito kada se u domu odvija neka rasprava.

Postoje i oni koji se upuste u raspravu, poput Safi, ženke sibirskog haskija, koju na TikToku prati 7,2 miliona ljudi. Da njeni vlasnici ne objavljuju sadržaje koji prikazuju njen izuzetan nivo inteligencije, Safi bi bila samo još jedan ljubimac među milionima.

Foto: Freepik.com

 


Kada su vlasnici simulirali svađu, očekujući da vide njenu reakciju, Safi ih je iznenadila aktivnim učešćem. Koristila je zvučnu ploču, popularnu među ljubiteljima pasa, koja omogućava životinjama da lakše izraze svoja osećanja. Iako ne uspevaju svi ljubimci da savladaju ovu ploču, Safi je pokazala izvanredne veštine.

Pas se umešao u svađu

Dok su se njenim vlasnicima obraćali „bla, bla… bla“ u svađalačkom tonu, Safi ih je prvo posmatrala, a zatim pritisnula dugme „ućuti“ kako bi im ukazala na to da su „nepristojni“. Njihova reakcija bila je smešna, a snimak je prikupio 12 miliona lajkova.

Izabrala je stranu i nije bila suptilna. Rekla je šta je imala i to je to – komentarisali su korisnici TikToka.

Gledala je njega dok ga nije stavila na njegovo mesto – dodali su.

Veoma pametan pas – pohvalili su je.

Obožavam ovog psa. Volim način na koji ona zna kako da odgovori – istakli su.

Mnogi su komentarisali kako je pas odlično dresiran i kako su njegovi vlasnici srećni što ga imaju.

 



Udomila mače pa ga izgubila u kući! Kada ga je napokon pronašla samo je vrisnula od šoka! (VIDEO)

Ljubimci

Viralni snimak mačke koja je svojim neobičnim ponašanjem zabrinula vlasnike, ali i milione korisnika TikToka, pokazuje koliko je važno razumeti specifično ponašanje ljubimaca.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE