Radio BalkanFox

Zbog Maje Berović na premijeri Megdana su “padale vilice”: Prošetala u “zlatu”, na njoj je sve kao iscrtano

Večeras, 24. septembra je velika premijera filma „Megdan“ u Sava Centru, u obnovljenoj Plavoj dvorani.

Scenaristički i producentski prvenac Alekse Balaševića stiže pred bioskopsku publiku nakon svetske premijere na Filmskom festivalu u Napulju, odakle se vratio sa čak dve nagrade, ali i regionalne i srpske pretpremijere na Sarajevo film festivalu, kao i Filmskom festivalu u Nišu – gde je na oba mesta pobrao simpatije, ali i nagrade publike.

Glumačku podelu ovog filmskog ostvarenja čine i Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Maja Berović, premijera filma Megdan Foto: Prinskin/Telegraf

Muzička zvezda Maja Berović je zablistala na crvenom tepihu u zlatnoj haljni i nikad bolje nije izgledala, a o svom liku u filmu je rekla da je bahata i nastavila:

– Sve ono što nisam u privatnom životu, imala sam priliku da odglumim, mogu reći da je bilo dobro. Aleksa me iznenadio ulogom, čak mi je nacrtao… Drago mi je što mi je dao ulogu Evgenije i hvala mu na tome. Za mene je ovo nezaboravno iskustvo, ovo je za mene jedno nezaboravno iskustvo – i potkrila ko bi je glumio na filmu:

– Ne postoji osoba koja bi me odglumila na filmu – rekla je kroz smeh Maja.

Iza ove filmske priče stoje producentske kuće Megdan Film, Pascaru Production, Slice i Telekom Srbija, dok autorsku ekipu čine reditelj Todor Čapkanov, autor scenarija je Aleksa Balašević, a koscenaristi Jelena Balašević i Gvozden Đurić, dok je za muziku bio zadužen Dirk Brose.

Nakon svečane beogradske premijere film „Megdan“ će se od 26. septembra naći u bioskopima širom zemlje i regiona, u distribuciji „Art viste“.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE