Radio BalkanFox

ŠA KAO RAZJARENI BIK! Umalo nasrnuo na cimera! Evo ko ga je isprovocirao, ODMAH REAGOVALO OBEZBEĐENJE!


Ćoravi majmune je*em vas u usta žvalava, ti ćeš meni nešto da pričaš, ološu retardirani, urlao je reper.

U toku je hitan sastanak koji je sazvala Goca Džehverović zbog nehigijene u kući, a sada je iznenada došlo do svađe i okršaja između Nenada Aleksića Ša i Stefana Korde. Naime, onis su se sporečkali oko stvari koje su morale da se prebacuju po imanju, pa je Ša ušao u crveno i počeo da besni.

– Ćoravi majmune je*em vas u usta žvalava, ti ćeš meni nešto da pričaš, ološu retardirani. Jedno oko ovde jedno na drugu stranu, ja sa debilima da se svađam – rekao je Ša.

– Ma nosi se bre, ko si ti 10 godina u rijalitiju, sad ti meni zameraš što sam izneo kofu – rekao je Stefan.

Obezbeđenje je odmah moralo da reaguje, pa su se isprečili između njih dvojice, te se sprečio veći fizički obračun.

Podsetimo, bivša rijaliti učesnica Žana Omnia rešila je da skrozu raskrinka Mionu Jovanović i njenog dečka Nenada Aleksića Ša, te je dala svoj sud o njihovom dosadašnjem odnosu. Ona tvrdi da će Miona da završi u ludnici i da Ša samo koristi kako bi napredovala u karijeri, te i da sa njim ne planira da pravi porodicu.

– Ispratila sam dobro šta se trenutno dešava sa Mionom Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša i ništa me nije iznenadilo. On će na kraju da završi u ludnici zbog nje. Koliko mogu da vidim, Miona je ta koja non stop pravi probleme. Ako su zajedno ušli da zarade novac, onda ona ne treba da u međuvremenu da mu nameće to da nije trebalo da ulaze zajedno i da je sve greška. Nadam se da će Ša biti pametan, da neće bežati i da se neće okolo zaduživati. Mioni mora odmah da objasni gde su došli i zbog čega. Meni je svakako malo i žao Ša. Ona njega samo koristi i ne planira koliko znam da mu rodi dete – rekla je Žana za Star.


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE