Radio BalkanFox

Nina Seničar ukrala pažnju kolegi kog drži pod ruku (FOTO)

Rođena Novosađanka Nina Seničar svojom harizmom i talentom osvojila je italijansku i američku javnost, gradeći uspešnu karijeru kao manekenka, voditeljka i glumica. Nakon što je diplomirala ekonomiju (odsek finansije) na Univerzitetu u Milanu, Nina se preselila u Los Anđeles gde već trinaest godina živi i radi.

Nina Seničar je svoj put ka uspehu započela kao manekenka, osvajajući modne piste u Italiji i gradivši ime u svetu mode. Njen talenat i lepota brzo su privukli pažnju medija i publike, otvarajući joj vrata ka različitim oblastima zabave i umetnosti.

ST/Tamara Plavšić

Nina Seničar na premijeri

Nakon uspešne karijere u manekenstvu, Nina se okrenula televizijskom svetu, postajući prepoznatljivo lice kroz emisije kao što su „Tvoje lice zvuči poznato“ i „Ja volim Srbiju“. Njena energija i šarm su je lansirali u svet glume, gde je ostvarila uloge u trileru „Prokleti pas“ i popularnim serijalima „Urgentni centar“ i „Popadija“.

ST/Tamara Plavšić

Glumica Nina Seničar na crvenom tepihu sa kolegom

Nakon tri meseca od porođaja Nina se pre nekoliko dana pojavila na premijeri u Beogradu i zablistala u cvetnoj haljini. Već tada njena pojava je oduzimala dah, a sada njeno izdanje sigurno je izmamilo divljenje mnogih.

ST/Tamara Plavšić

Nina Seničar sa Viktorom Savićem prošetala crvenim tepihom

Nina Seničar se večeras pojavila na promociji filma „Megdan: Između vode i vatre“ u kom tumači ulogu. Na premijeri koja se upravo održava malo je reći da je blistala. U satenskoj haljini bordo boje uokvirenoj čipkom Nina je ukrala pažnju na crvenom tepihu. Ona je prošetala sa kolegom i glumcem Viktorom Savićem, a zajedno nisu skidali osmeh sa lica.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE