Radio BalkanFox

Bela Hadid u ulozi kaubojke


 

Manekenka Bela Hadid (27) zbog nove ljubavi jahala je konja u centru Njujorka. Oduvek voli konje i kao devojčica trenirala je jahanje, a nakon što joj se mama Jolanda Hadid preselila na ranč u Teksasu, manekenka je s njom počela da posećuje rodea. Tamo joj je za oko zapeo kauboj Adan Banuelos (35).

Manekenka i kauboj podstakli su glasine o vezi u oktobru 2023. kad su viđeni kako se ljube u njegovu rodnom Teksasu.

Par je vezu potvrdio objavom na Instagramu u februaru 2024., a mesec dana kasnije otkriveno je da se Bela preselila u Teksas da bi bila bliže Adanu. On je jedan od najuspešnijih rodeo takmičara na svetu, a specijalizovan je za disciplinu cutting, u kojoj kauboj mora izvući jednu kravu iz krda a da ne uznemiri ostale. Adan je u podkastu “Along For the Ride“ otkrio da se Bela na početku veze uselila u njegovu prikolicu s pet kotača.

 

 

– Srećan sam što je prihvatila prikolicu. Ta prikolica uvek se činila malenom, a onda dođe neko s kim voliš da provodiš vreme i tako je prikolica postala vila – našalio se.

Otkad je u vezi s rodeo zvezdom, manekenka je potpuno promenila svoj stil. Sve više nosi trapez farmerke s velikom kaubojskom kopčom, traper ili karirane košulje te smeđe kaubojske čizme. U jahaćoj odeći Bela i Adan stigli su u Njujork te na promociji brenda Kemo Sabe demonstrirali jahanje.

Bonus video:

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE