Radio BalkanFox

Ima 81 godinu, a ljubi nekoliko decenija mlađu prelepu Beograđanku!


Hrvatski tajkun Josip Radeljak (81) važio je za najvećeg zavodnika bivše Jugoslavije. Kod žena je bio popularniji od Zdravka Čolića, a ženio je samo lepotice. Iako gazi devetu deceniju i dalje ne odustaje od lepih žena i uspeva da ih osvoji. Kako? To zna samo on i njegove izabranice.

Radeljak je već više od godinu dana u vezi sa lepom beogradskom advokaticom Nevenom Jeličić koja je i vlasnica luksuznog hotela u srcu Senjaka u elitnom delu Beograda. Lepa brineta je od njega mlađa nekoliko decenija.

Ljubav i putovanja

I nova Dikanova izabranica je lepotica bez premca uz to i vrlo uspešna. Nevena je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, završila Master studije na istom, radila u sudu i bankarskom sektoru, a 2009. godine osnovala je svoju advokatsku kancelariju.

Nije poznato kada i kako je upoznala Radeljaka, ali sudeći prema fotografijama koje on objavljuje na društvenim mrežama par uživa u ljubavi kako u Zagrebu i Beogradu, tako i na raznim destinacijama. Pre godinu dana za rođendan odveo je u Veneciju.

 

 

Na jednoj od fotografija par je pozirao zagrljen ispred crkve, a Dikan je uz sliku napisao:“ Još samo korak do oltara!“ Da li su taj korak u međuvremenu i napravili nije poznato, za sada.

Josipova prva žena bila je glumica Beba Lončar, zvezda filma „Ljubavi moda“ i lepotica bez premca koja je pretila da pomuti slavu Brižit Bardo. Rodila mu je sina Lea, ali je prošla pakao u braku sa Josipom. Trpela je njegova neverstva zbog deteta, a kap koja je prelila čašu bila je njegova gotovo javna dugogodišnja veza sa glumicom Enom Begović, pa su se zvanično razveli 1994.godine.

 

 

Oženio se Enom koja je u to vreme važila za najlepšu glumicu na prostoru bivše Jugoslavije koja mu je rodila ćerku. Stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći 2000. na ostrvu Brač.

Nakon smrti Ene Dikan se zaljubio se u pevačicu Vlatku Pokos koju je i oženio 2004. ali se se razveli tri godine kasnije. Vlatka ga je optuživala za psihičko i fizičko zlostavljanje tokom braka i nakraju je pobegla u Kanadu. 

Usledila je romansa sa još jednom lepoticom Dolores Lambašom koju je upoznao 2009. godine. Živeli su zajedno u njegovom luksuznom stanu sve do njene tragične smrti u oktobru 2013. kada je stradala u saobraćajnoj nesreći.

 

Nakon Dolores povezivali su ga sa brojnim lepoticama u Hrvatskoj, a sudeći po njegovom osmehu uz Beograđanku Nevenu istinski uživa.

BONUS VIDEO:

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE