Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za 25. septembar

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas

Dnevni horoskop za 24. septembar pojedinim horoskopskim znacima doneće iskustva koja će ih prosvetliti, dok bi drugi trebali da se usmere na sportske ili rekreativne aktivnosti da bi se opustili. Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

screenshot-20231213-234223.jpg

Shutterstock 

Ovnu je oprez neprirodno stanje i teško se snalazi u taktikama i diplomatiji. Smanjite brzinu i pazite šta kome pričate. U ljubavi vas čeka istovremeno nezaboravan i krajnje izazovan dan. Spremni ste da učinite baš sve, a ovog puta će se to od vas i očekivati. Zadržavanje vode u organizmu.

screenshot-20231213-234237.jpg

Shutterstock 

Izuzetno plodonosan dan daće vam optimizam. Ne zaboravite na detalje, jer samo jedan može pokvariti kompletnu zamisao. Jedan deo dana bićete pod stresom, i zato svaki slobodan trenutak potrošite na sportske aktivnosti. Spremni ste za novu ljubav. Bolovi u zglobovima.

screenshot-20231213-234122.jpg

Shutterstock 

Zauzdaćete sve poslovne situacije koje su se otele kontroli. Kada treba prezentovati delimične uspehe i kamuflirati ih u fantastična dostignuća, nema vam premca. Još kada biste nešto slično uspeli da ponovite na kućnom planu, gde bi vam bio kraj. Porodica i partner će stalno preispitivati vaše postupke. Oprez u saobraćaju.

screenshot-20231213-234305.jpg

Shutterstock 

Dugo i mučno preispitivanje svih aspekata vaše sposobnosti bliži se kraju. Napokon ćete dosegnuti toliko željeni duševni mir, najviše zahvaljujući vašim prijateljima. Njihova toplina i razumevanje otvoriće u vama vrata samopouzdanju i optimizmu. Shvatićete lepotu svakodnevnog života i malih rituala sreće. Upala pluća.

screenshot-20231213-234138.jpg

Shutterstock 

Osećate kako vas prati sreća u svim ljubavnim situacijama. Sada je problem koga i zašto izabrati. Prisetite se svojih najidealnijih snova o ljubavi i ne bojte se da krenete u njihovo ostvarenje. Možda će vam se neko rugati zbog idealizovanja, ali vi to nećete čuti. U poslu ste nepobedivi i pomalo nervirate okolinu stalnim hvalisanjem. Proverite očni pritisak.

screenshot-20231213-234211.jpg

Shutterstock 

Uživaćete u društvu odanih prijatelja. Ponekad je zaista teško razumeti zašto se ljudi sukobljavaju. Pazite da ne izneverite nečije poverenje. Posle toga više nema natrag. Privlačiće vas oni s kojima vas prvenstveno vežu prijateljstvo i razumevanje. Problem je, kao i obično, u vašem lošem izboru reči i netaktičnosti. Opstipacija.

screenshot-20231213-234257.jpg

Shutterstock 

Ovo je vrlo zanimljiv dan, u kojem ćete imati toliko sreće da će delovati kako vam pamet i ne treba. Bezazlena opaska na poslovnom sastanku biće dočekana kao najgenijalnija ideja u istoriji kompanije, a gotovo svaki slučajan susret nosiće u sebi potencijal za nezaboravnu romansu. Posetite lekara zbog hroničnog zdravstvenog problema.

screenshot-20231213-234200.jpg

Shutterstock 

Penjanje ka vrhu poslovne piramide i poboljšanje finansijskog stanja vratiće vam samopouzdanje. Teško da vam iko može odoleti kada ste tako sigurni u sebe. Ne zaboravite na ono najvažnije. Posvetite se svom zdravlju i borite se protiv loših navika. Trebaće vam energije za dolazeće poslovne probleme. Problemi s bubrezima.

screenshot-20231213-234305.jpg

Shutterstock 

Na poslu raste poverenje u vaše sposobnosti, a možda i plata. Sledeći korak je preuzimanje važnog projekta. U ljubavi ste šarmantni i zavodljivi. Osvojićete nečije srce bez većih prepreka. Problem će nastati kada vaš klasični stil izađe na videlo. Sigurno ste više obećali nego što možete da ispunite. Pojava ekcema.

screenshot-20231213-234100.jpg

Shutterstock 

Samouverenost i kreativnost će vam otvoriti sva poslovna vrata. Privući ćete kvalitetne saradnike, s kojima možete postići sve što poželite. Naravno, ne možete zaboraviti stabilnost finansija kao ključ vaše sreće. Sada zaista nemate razloga za prigovaranje. Posetite stomatologa.

screenshot-20231213-234320.jpg

Shutterstock 

Moraćete da budete izuzetno pažljivi. Lako ćete izgubiti dokumente i vredne stvari, a još lakše drage ljude i prijatelje. Izgladite odmah i najmanju nesuglasicu. Pokažite više osećanja i razjasnite sve nesporazume. Možda je u daljoj prošlosti problem sadašnjih događanja. Ukočenost vrata.

screenshot-20231213-234152.jpg

Shutterstock 

Posvetite se poslu, jer vas čekaju izuzetne prilike za pokazivanje vaših sposobnosti. Tako nešto se ne propušta. Možda vam neće porasti plata, ali ugled svakako hoće. Puni ste planova i ideja, osećate da možete da date više i bolje. Ribe u vezi procvetaće i zasijati zbog obnovljene ljubavi. Reumatski zglobovi.

Kurir televizija DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE