Radio BalkanFox

Svi se pitaju kako će pevačica REAGOVATI NA OVO


Prvo sin, a sada i ona…

Porodica poznate pevačice Dragane Mirković već mesecima se nalazi u centru pažnje, naročito posle razvoda balkanske zvezde i Tonija Bijelića.

Sin naše proslavljene pevačice uživa u ljubavi sa zanosnom plavušom, Melani Dimitrijević. Snajka Dragane Mirković je nedavno na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa intimne proslave i pokazala neke od poklona. Naslednik regionalne zvezde do skoro nije imao društvene mreže i vešto se skrivao od očiju javnosti, međutim, čini se da mu sada ne smeta da detalji iz njegovog privatnog života budu dostupni javnosti.

Poznato je da Dragana ima i ćerku Manuelu, koja živi mirnim životom i retko se pojavljuje u javnosti. Međutim, ona je sada na svom Instagram profilu dodala kako uživa sa snajkom Melani.

Naime, Melani je objavila fotografiju kako pravi palačinke, a tagovala je svoju buduću zaovu.

Mnogi su prokomentarisali kako će pevačica reagovti na prisan odnos koji njena ćerka ima sa Markovom devojkom.

Podsetimo, Dragana i Toni su nakon 24 godine zajedničkog života rešili da se raziđu. Njih dvoje su se rastali u prijateljskim odnosima i nijednom nisu davali neku negativnu izjavu jedan o drugome ili iznosili “prljav veš” iz braka.

Dragana Mirković o razvodu
Možda i najveći šok je javnost doživela kada je Dragana Mirković objavila saopštenje za javnost u kojem je poručila da se nakon 24 godine razvodi od Tonija Bijelića, kao i da se on pre tri godine odselio iz dvorca nadomak Beča u kojem su živeli sa decom.

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.”, rekla je Dragana Mirković tada.

srbija danas


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE