Radio BalkanFox

Koraima Tores snimila scene u Igri sudbine

Kolumbijska zvezda koja je publici poznataoa kao Kasandra iz istoimene serije, snimila je kadrove u srpskoj sapunici „Igra sudbine“.

Latinoamerička zvezda Koraima Tores, koju je domaća publika zavolela kao Kasandru u istoimenoj spaunici pridružila se ekipi serije „Igra sudbine“ i snimila prve kadrove.

Screenshot 2024-09-25 095938.png

printscreen/instagram/filmpluspictures Na setu serije „Igra sudbine“

Vidno raspoložena je došla na snimanje, gde je dočekala ekipa domaće hit sapunice, a onda je provela dan sa njima i snimila svoje scene.

A otkako se pročulo da glumica dolazi na Balkan, producentske kuće koje rade na filmovima i serijama na sve načine pokušavaju da uspostave saradnju s njom.

Kasandra na setu serije Igra sudbine.jpg

printscreen/instagram/filmpluspictures Kasandra na setu serije „Igra sudbine“

– Za kolumbijsku divu vlada veliko interesovanje. Uspela je da se probije na naše tržište i sada čak dve produkcije žele saradnju s njom. Da li će uspeti to da ostvare u ovom kratkom vremenskom intervalu i da s njom pričaju o tome, videćemo, ali sigurno je to da neće odustati. Rade se filmovi i serije i za nju ima mesta ukoliko bude pristala na saradnji i s drugim kućama pored one s kojom trenutno sarađuje – priča izvor za Kurir.

Screenshot 2024-09-25 095606.png

printscreen/instagram/filmpluspictures Na setu serije „Igra sudbine“

Čuvena Kasandra u nedelju veče je sletela na beogradski aerodrom, gde ju je dočekala i naša medijska kuća. Ona je bila iznenađena i oduševljena brojnim novinarskim ekipama, a na dobrodošlicu našeg novinara imala je kratku poruku.

– Hvala! Veoma sam uzbuđena i srećna što sam ovde – rekla je popularna Kasandra šaljući nam poljupce.

Kasandra u „Južnom vetru“

jv.jpg

Printscreen/Youtube, Nemanja Miščević 

Tokom proleća ove godine, domaće medije preplavila je vest da će glumica zaigrati u „Južnom vetru“.

Naime, nakon što je u jednom intervjuu izjavila da bi volela da snimi film sa Milošem Bikovićem, producenti popularne franšize su rešili da joj ponude nešto što neće moći da odbije – ulogu vođe klana, i to najjačeg, onog iz Latinske Amerike.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE