Radio BalkanFox

Detalji belih žurki moćnika

Terao žene na maratonske odnose, pa kad završe s njima moraju na infuziju: Svi detalji "belih žurki" moćnika

Leonardo Dikaprio, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Reperu Paf Dediju sudi se zbog seksualne trgovine i prostitucije, a cela javnost pomno prati slučaj.

U njegovim kandžama bile su mnoge poznate ličnosti, a tvrdi se da je prisilijvao žene na „unapred isplanirane seksualne predstave“ koje su opisane kao „otkačene žurke“.

Hiljadu bočica bebi-ulja otkriveno je tokom pretresa kuća ovog repera, a tužioci tvrde da su žene koje su učestvovale na njegovim bahanalijama bile toliko iscrpljene maratonskim seksom da su nakon bizarnih žurki završavale na infuziji.

Ozloglašeni Paf Dedi organizovao je i takozvane „bele žurke“. Čuveni glumac Leonardo Dikaprio bio je na jednom takvom događaju 1988. u kući nekadašnjeg muzičkog mogula, u zapadnom Hemptonu. Ove fotografije su sa te zabave.

Kombs je 2018. u intervjuu za Vogue proglasio Dikaprija za osobu broj jedan na njegovim „belim žurkama“. Paf Dedi je na njima ugostio i KIm Kardašijan, Maraju Keri i Paris Hilton.

Dikaprio i Paf Dedi viđeni su zajedno na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji 29. jula 2004. Leo je bio na proslavi reperovog 50. rođenana 2019, kada je izgledao kao se dobro zabavio na plesnom podijumu.

„Leonardo Dikaprio nema apsolutno bilo nikakve veze s ovim, bio je na nekoliko zabava početkom 2000-ih, bukvalno kao i svi ostali (misli se na poznate ličnosti). Nisu bile u pitanju „frik zabave“. Bile su to velike kućne zabave. Leo je u to vreme bio na početku karijere i daleko je odmakao od tih dana. On nema veze sa tim svetom, smešno je da bilo ko pretpostavi da će on biti umešan u sve ovo, na osnovu nekoliko fotografija od pre 20 godina“, rekao je izvor blizak glumcu i napomenuo:

„Leo je fokusiran na svoju karijeru i svoju vezu i uopšte ne razmišlja o slučaju protiv Didija sa čime on nije povezan“.

Leonardo Dikaprio
Leonardo Dikapriofoto: Profimedia

Podsetimo, Leonardo Dikaprio u vezi je sa italijanskom manekenkom Vitorijom Ćereti. Njegovo ime pominjalo se i u slučaju protiv Džefrija Epstajna.

Šon Kombs je jednom godišnje organizovao „belu žurku“ gde su zvanice bile vodeće zvezde Holivuda, a kodeks oblačenja je bio jasan – svi su morali da nose belo, piše „Daily Mail“.

U razgovoru za „New York Post“, jedan je diler droge otkrio je šokantne incidente kojima je svedočio i koji su se dogodili u luksuznoj kući repera, uključujući i seks poznatih ličnosti, odnosi odnosi koje su imali jedni sa drugima. Anonimni izvor rekao je da mu je Kombs otvorio vrata dok je na sebi imao beli ogrtač, pre nego što ga je odveo u spavaću sobu kako bi sklopio posao o kokainu.

„Ugledali biste ljude koje nikada ne biste povezali jedne sa drugima, repere, to je ono što me je šokiralo. Neću govoriti imena, ali bilo je repera prema kojima sam odmah izgubio poštovanje i više nisam mogao da ih shvatim ozbiljno“, ispričao je i dodao da je na zabavama bilo dosta zvezda, dosta poznatih žena kao i da su zvanice koristile ketamin i GHB. „Otišao sam odatle“, naglasio je.

Kombs negira optužbe, a sudija je odbio njegoov zahtev za kauciju od 50 miliona dolara.


01:01

KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić

(Espreso/blic žena/Prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE