Radio BalkanFox

Terzin postupak razočarao Milicu, da li je ovo kraj?

Dok ga trudna verenica čeka kod kuće, Bori Terziću su popustile kočnice. On je, naime, prethodne noći ljubio Sofiju Janićijević, misleći da ga kamere ne snimaju.

Nakon toga se, bez trunke savesti, uputio u pab odakle je Milici Veličković slao pozdrave.

terzin postupak

Antonio Ahel / ATA Images

Terzin postupak Milici je slomio srce zbog čega je odlučila da skine verenički prsten. Ali, ni to nije sve.

Gostujući u emisiji ”Narod pita” Veličkovićeva je otkrila da su njih dvoje imali dogovor, a Terzin postupak sada je sve uništio.

– Nisam očekivala ovakve scene posle tri dana. Povredilo me je mnogo jer nije razmišljao kako sam dok to gledam kod kuće.

Nas dvoje smo se dogovorili, rekla sam mu da nema sedenja sa ženskim rodom, nikakva doza flerta, ne treba mi priča da on mene vara.

Ja da sam htela abortirala bih u maju i ušla u osmicu, ne želim trudna da se blamiram.

Terzin postupak osudili su ljubitelji rijalitija koji su Milici poručili da je nije vredan, te da se fokusira na sebe i dete koje čeka.

terzin postupak

Podsećanja radi, Milica i Terza upoznali su se u „Eliti 7“. Među njima su se rodile jake emocije, a kao kruna ljubavi stigla je vest da je Veličkovićeva u drugom stanju.

Ubrzo po izlasku iz rijalitija usledila je veridba, a samo nekoliko dana nakon što je Milica ispratila Terzu u novu sezonu u koju je, prema sopstvenom priznanju, ušao kako bi njima i detetu koje je na putu rešio stambeno pitanje, pao je na šarm Sofije Janićijević.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE