Radio BalkanFox

Snimak Didijevog gostovanja kod Elen iz 2018. na kom ga hvata za ruku

Dok su pričali o dobrom provodu koji se podrazumeva s Pi Didijem, reper je pomalo izgubio kontrolu, nakon čega je usledilo neobično ponašanje voditeljke, a mnogi komentarišu da to nije bilo slučajno.

Pi Didi i Elen Dedženeres u njenoj emisiji 2018.
Pi Didi i Elen Dedženeres u njenoj emisiji 2018.foto: Page Six/YouTube Printscreen

Američki reper Šon Kombs, poznatiji pod pseudonimima Pi Didi, Didi i Paf Dedi, uhapšen je nedavno u Njujorku i trenutno se suočava s nizom uznemirujućih optužbi, između ostalog za za seks trafiking, reketiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom.


Njegove raskalašne žurke za slavne ličnosti ovih dana su velika tema u svetskim medijima zbog tvrdnji da su na njima organizovane orgije, kao i brojnih misterija i teorija zavere u vezi ovim zabavama.


Zato su mnogi slavni su pod lupom zbog odnosa s reperom, a jedna od njih je poznata komičarka i voditeljka Elen Dedženeres.

Oni su godinama bili u prijateljskim odnosima, a nakon Didijevog hapšenja društvenim mrežama kruže brojni isečci njihovih razgovora iz emisije „Ellen„. Jedan je posebno gledan i deljen zbog neobičnog ponašanja voditeljke nakon što reper počne da joj obećava dobar provod.

 

Elen Dedženeres i Pi Didi u emisiji iz 2018. godine
Elen Dedženeres i Pi Didi u emisiji iz 2018. godinefoto: Page Six/YouTube Printscreen

Reč je snimku iz 2018. godine, kada je Šon kombs gostovao kod Elen, a onda ga pitala hoće li doći ranije na njenu žurku koju je planirala u tom trenutku.


Dolazim, ali znaš da moram da zakasnim da budem primećen – našalio se reper.


Nemoj previše da kasniš, molim te – poručila mu je komičarka. – Kad ti dođeš, tada žurka stvarno počinje, ako znaš na šta mislim.


Da… Kapiram. Obećavam ti, neću te razočarati za ovu veliku, stvarno. Stopala će ti biti u žuljevima, ima tako jako da plešeš – rekao je reper pomalo sugestivnim tonom.


U tom trenutku, voditeljka najpre podiže ruku oklevajući, a potom hvata Didija za mali prst leve ruke i počinje da ga lupka svojim dok ga gleda pravo u oči otvorenih usta.


Jedva čekam – rekla je samo.

Ovaj snimak je objavilo više profila proteklih dana, a jedan od njih prikupio je više od 16 hiljada lajkova i mnogo komentara ljudi koji se pitaju da li je voditeljka pokušavala da stavi reperu do znanja da prestane da priča dok ne otkrije previše.

„Pafi mnogo priča, gledajte kako ga hvata i drži za ruku u stilu ‘prestani da pričaš'“, „Pogledajte kako ga je ščepala za ruku. Ona nešto zna!“, „Ti bolesni čudaci nam se smeju deleći istinu kroz ovaj ‘normalan’ razgovor“… neki su od komentara.

 

Mnogi su primetili i da scenografija emisije Elen Dedženeres iz ovog perioda podseća na fotografije zloglasnog ostrva Džefrija Epstajna, zbog palmi i plavo-belih horizontalnih linija, u koje je obojena jedna od građevina na ostrvu Mali Sveti Džejms, na kom je on okupljao poznate na svojim žurkama.

Među zvezdama za koje je poznato da su posećivali one u Didijevoj organizaciji su njegova bivša devojka Dženifer Lopez, Kloi Kardašijan, Ešton Kučer, zatim oskarovac Leonardo Dikaprio, Tomi Li, Rasel Simons

 

BONUS VIDEO

Holivudski glumac u Pulsu Srbije

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE