Radio BalkanFox

Umro čuveni dizajner i TV lice

TV dizajner „Extreme Makeover: Home Edition“, Eduardo Ksol je preminuo. Imao je 58 godina.

Ksol je umro u petak u Desert Regionalnom medicinskom centru nakon što je zadobio povrede tokom uboda nožem 10. septembra u Palm Springsu, navodi se u izveštaju koji je izdalo odeljenje šerifa okruga Riversajd.

Policija nije navela nikakav konkretan uzrok smrti rijaliti TV zvezde.

Nakon što su odgovorili na prvi poziv nakon prijavljivanja uboda nožem 10 dana ranije, policijska uprava Palm Springsa nije bila dostupna za direktan komentar.

Rečeno je da se sve odigralo 10. septembra u 5:41. Prema listu Desert Sun, policija Palm Springsa optužila je Ričarda Džozefa Gonzalesa (34) za pokušaj ubistva nakon što je prijavio ubod nožem.

„Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog Eduarda Ksola“, rekla je njegova porodica u izjavi koju je dobio The Hollywood Reporter.

„Znamo da je njegova dobrota dotakla živote mnogih. Tražimo da nam se ta ljubaznost vrati i omogući da se poštuje naša privatnost dok procesuiramo našu tugu. Umesto cveća, tražimo da se doniraju u Eduardovo ime Lupus fondaciji Amerike, jer je on proveo veliki deo svog života u službi drugih.

Pre nego što je postao TV dizajner na Extreme Makeover: Home Edition, Ksol je studirao pozorišnu umetnost na UCLA i bio je klavijaturista i perkusionista. Takođe je producirao muzičke pozorišne i komedijske revije koje su obilazile SAD.

Rođen u Los Anđelesu od meksičko-američkih roditelja, takođe je glumio u TV muzičkim i video projektima u Latinskoj Americi.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE