Radio BalkanFox

KARLEUŠA OVIM POTVRDILA VEZU S KOŠARKAŠEM?! Pjevačica nikad iskrenije o sportisti, pričala o svemu s osmijehom na licu (FOTO)


Od Dušana Tadića, preko Luke Jovića i Bogdana Bogdanovića, pa do Dušana Vlahovića, JK je otvoreno govorila ko je više, a ko manje po njenom ukusu.

Muzička zvezda Jelena Karleuša imala je zadatak da odabere najboljeg frajera među srpskim sportistima, a odlučila se za jednog sa kojim su je dugo spajali.

Od Dušana Tadića, preko Luke Jovića i Bogdana Bogdanovića, pa do Dušana Vlahovića, JK je otvoreno govorila ko je više, a ko manje po njenom ukusu, međutim, za kraj je na Informer TV-u, sa osmehom na licu, izabrala mladog i zgodnog košarkaša Nikolu Jovanovića.

Jelena je navodno na ovaj način pokušala po mišljenju mnogih da ozvaniči vezu s mladim sportistom, o čemu je Republika portal prvi pisao, budući da i dalje ne želi da je svi ispituju o tome sa kime je sada. Kako je u žiži javnosti i dalje priča oko njenog razvoda od Duška Tošića, Jelena ne namerava da priča svuda o Nikoli, jer smatra da za to sada nije trenutak.

Podsećamo, Nikola Jovanović (30) srpski je košarkaš, rođen u Beogradu, na Vračaru. Pohađao je OŠ “Vladislav Ribnikar”, kao i Treću beogradsku gimnaziju. Igra na poziciji krilnog centra i centra. Jovanović je prošao mlađe selekcije Crvene zvezde, a proveo je i jednu godinu u Partizanu pre nego što je 2012. otišao u SAD na dalje usavršavanje.

Nikola je 29. jula 2017. potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Sa crveno-belima je u sezoni 2017/18. Osvojio Superligu Srbije. U avgustu 2018. prosleđen je na jednogodišnju pozajmicu u Akvila basket Trento.

U ruskom klubu je bio do decembra iste godine kada je ugovor raskinut. Vratio se u Nižnji Novgorod u sezoni 2022/23. U februaru 2023. napisao je za belgijski Ostende. U oktobru iste godine prešao je u Antverp džajance, da bi nedavno, ovog meseca, zajedno sa svojim timom, Halkones de Halapa, postao šampion Meksika.

republika.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE