Radio BalkanFox

BAHATI MLADENCI OPELJEŠILI GOSTE Shvatili da moraju da plate astronomsku cifru da bi prisustvovali venčanju, pa poludeli od besa!

Ovaj potez šokirao je i razljutio mnoge ljude.

Venčanje je održano u Velikoj Britaniji, a gosti su pre ceremonije dobili mejl da potvrde svoj dolazak, uz dodatak nazvan „Kliknite ovde za plaćanje“, što je izazvalo buru na društvenim mrežama, prenosi Mirror.

Jedan od gostiju, Džek, prvobitno je mislio da je reč o fondu za medeni mesec, ali je nekoliko dana kasnije shvatio da je zapravo u pitanju naplata za prisustvovanje venčanju.

Kada je otvorio atačment, video je da mora da plati skoro 2.400 evra. Zaprepašćen, kontaktirao je osoblje mesta održavanja, koje mu je objasnilo da mladenci očekuju da gosti pokriju troškove njihovog „venčanja iz snova“.

Iako je bio šokiran, Džek je odlučio da isprazni svoju ušteđevinu i prisustvuje venčanju. Kada je stigao, saznao je da hrana i piće nisu uključeni, pa je morao dodatno da plati 35 evra za obrok.

fotograf slika venčanje

Foto: Shutterstock

 

Uz to, svi gosti su morali da izdvoje još 240 evra kao „bakšiš za mesto održavanja“, što je neuobičajeno u Velikoj Britaniji.

Na kraju, Džek je izračunao da su gosti pokrili sve troškove, dok su mladenci praktično dobili besplatno venčanje.

Ljudi na društvenim mrežama bili su zgroženi ovim postupkom mladenaca.

Jedan komentar je glasio: „Da sam video atačment za plaćanje, odmah bih otkazao dolazak. Oni vam nisu prijatelji, samo vas iskorišćavaju.“ Drugi su istakli da su gosti prevareni.

Osoba koja je opisala situaciju naglasila je da ovakvo ponašanje nije uobičajeno ni u Americi ni u Velikoj Britaniji, već odražava neopravdana očekivanja mladenaca.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE