Radio BalkanFox

Izjava Rade Manojlović napravila pravu pometnju

Najnovija izjava Rade Manojlović dokaz je da prave ljubavi i prijateljstva nikada ne prestaju.

izjava rade manojlović

Gostujući u emisiji ”Ceca show” pevačica je otkrila detalje veze sa Milanom Stankovićem, a izjava Rade Manojlović podigla je veliku prašinu u javnosti

– Naša veza i dalje traje, kao prijateljska. To je retkost, ali postoji. Milan mi je drug, on je odlično sada, našao je svoj mir i spokoj, povukao se sa estrade i ja ga razumem.

Mi smo prošli golgotu. Nismo bili svoje gazde, bili smo u organizaciji koja te nije pitala da li si jeo ili spavao. Živeli smo u kombiju i radili po dva, tri koncerta dnevno.

Tu smo se mi zapravo i spanđali, imali smo 20 godina. Naša ljubav je proistekla iz tog mukotrpnog rada i druženja, zato smo i ostali prijatelji.

Meni je Milan zabranio da pričam o njemu, ne znam samo zašto jer uvek najlepše pričam o njemu.

Kaže mi večito ”Dokle ćeš više da pričaš”, i onda ja ćutim – glasila je izjava Rade Manojlović koju sada svi prepričavaju.

izjava rade manojlović

Instagram

Podsećanja radi, Rada i Milan zbližili su se tokom jednog muzičkog takmičenja, a onda su se smuvali u avgustu 2008. godine na zajedničkoj letnjoj turneji u Crnoj Gori.

Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik.

Domaći mediji su 2011. godine pisali o tome da će se par venčati, ali to se nije dogodilo, a situacija u njihovom odnosu je počela da se pogoršava.

Stanković se ubrzo iselio iz stana u kojem je živeo sa Manojlovićevom, a tokom gostovanja u emisiji ¨Na terapiji” pevačica je otkrila da je do kraha ljubavi dovelo to što se zaljubila u drugog muškarca.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE