Radio BalkanFox

Ćerku Teodoru Bjelicu nikada nije priznao, a ovo je sin Miroslava Lazanskog: Evo čime se njegov naslednik bavi



Zabava

Ćerku Teodoru Bjelicu nikada nije priznao, a ovo je sin Miroslava Lazanskog: Evo čime se njegov naslednik bavi

Glumica Gordana Bjelica važila je za pravu lepoticu, a posebno je sve očarala kao Beba, Poparina sekretarica u seriji „Srećni ljudi“.

Miroslav. Aleksandar, Teodora

Foto: Snežana Krstić, Dušan Milenković, Tanjug, Screenshot / Ringier

Miroslav. Aleksandar, Teodora

Gordana je ćerku Teodoru Bjelicu dobila sa vojnim analitičarem Miroslavom Lazanskim, koji je preminuo 2021. godine, a koji do svog poslednjeg dana nije priznao ćerku. On je nakon Teodorinog rođenja zasnovao porodicu, a njena majka ostala je samohrana majka, koja se trudila da joj nadomesti figuru oca.

Blic preporučuje

Gordana, Teodora i Miroslav

Foto: Mitar Mitrović, Milan Ilić, Milorad Milanković / Ringier

Gordana, Teodora i Miroslav

Miroslav Lazanski ima i sina Aleksandra, koji je završio školu rezervnih oficira na Banjici u Beogradu i rezervni je potporučnik srpske vojske.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić pre više od dve godine, uručivao je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama povodom Dana državnosti Srbije. Miroslav Lazanski, novinar, vojni analitičar i ambasador Srbije u Rusiji posthumno je odlikovan, a orden je primio njegov sin Aleksandar Lazanski, koji se retko pojavljuje u javnosti.

Aleksandar Lazanski

Foto: Tanjug / screenshot

Aleksandar Lazanski

Iako o nasledniku nije govorio često, Miroslav Lazanski je na sina bio izuzetno ponosan.

– Nagovarao sam Aleksandra da upiše Vojnu akademiju. Ipak on je završio školu rezervnih oficira na Banjici. On je rezervni potporučnik srpske vojske, pešadija. Voli oružje i brže rasklapa kalašnjikov od mene. Inače radi u firmi koja se bavi oružjem – rekao je Lazanski jednom prilikom.

Aleksandar Lazanski

Foto: Tanjug / screenshot

Aleksandar Lazanski

Aleksandar je nakon dodele odlikovanja rekao da bi njegov pokojni otac bio ponosan na ovo priznanje.

Miroslav Lazanski

Foto: Aleksandar Stanković / RAS Srbija

Miroslav Lazanski

– Osećam se ponosno povodom dodele odlikovanja, i moj otac bi bio ponosan. Pre svega, on je bio dobar čovek, odličan novinar i veliki patriota. Čestitam i zahvaljujem se predsedniku Vučiću na ukazanoj još jednoj časti. Prva je bila borbeno vozilo Lazanski – rekao je on za „Objektiv“.

Falila mi je očeva figura tokom odrastanja

Ipak, Teodora je jednom prilikom progovorila o bolnoj temi i odrastanju i tom prilikom istakla da joj je majka pružila svu ljubav, ali da joj je kroz detinjstvo falio otac.

– Falila mi je očeva figura tokom odrastanja, ali majka mi je pružila ljubavi dovoljno za oba roditelja. To što nisam rasla i uz oca, nisam doživljavala tragično. Mnogo mi je značila njena podrška, i u životu, i u karijeri. Nemam veće ljubavi i prijatelja od nje. O svemu kroz šta prolazim u životu pričam sa njom i jedino ona može da me razume. Ipak, volela bih da moja deca imaju oba roditelja – počinje priču Teodora i dodaje da Gordani nije bilo nimalo lako:

Teodora Bjelica

Foto: A. Krstović / RAS Srbija

Teodora Bjelica
Teodora Bjelica

Foto: Aleksandar Slavković / RAS Srbija

Teodora Bjelica

– Bilo joj je teško kao samohranoj majci. Samo ona zna kroz šta je sve prošla. Dešavalo se da je zateknem kako sedi i plače. Dva puta je dolazila Hitna pomoć jer je kolabirala od previše posla i morala je da primi infuziju. Nije mogla sve da postigne. Morala je istovremeno i da radi, i da me čuva, jer nije imala nikakvu pomoć. Borila se da zaradi novac kako bi platila kiriju i račune. Bilo je dana kada nismo imale ni za najosnovnije potrebe, kao i svaka prosečna porodica devedesetih – rekla je Teodora za „Informer„.

Video: Teodora Bjelica: ”Pomoglo mi je u karijeri što sam se obnažila na TV-u”


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE