Radio BalkanFox

Objava Marije Šerifović privukla pažnju javnosti

Kada su Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković stavili tačku na svoj brak, ćerka Verice Šerifović je bila proglašena za glavnog krivca.

Dve dame mediji su često povezivali što je ujedno i razlog zbog kojeg je najnovija objava Marije Šerifović privukla nezapamćenu pažnju.

objava marije šerifović

F.S./ATAImages

Naime, obe pevačice demantovale su spekulacije o navodnoj vezi, te su nastavile da provode vreme zajedno. Budući da su nerazdvojne logično je da je Marija prva čula lepe vesti.

Nakon enormnog uspeha koji je postigla pesma ”Ludilo moje” Pajićeva je rešila da vernu publiku obraduje još jednom numerom koja će nositi naziv ”Prezime se briše”.

Da se pripreme polako privode kraju pokazala nam je objava Marije Šerifović.

– Zvanicno su krenule pripreme za novu pesmu Jovane Pajić. Bože daj mi snage i mudrosti – šaljivo je napisala Marija ispod zajedničke fotografije.

Objava Marije Šerifović dokaz je da prava prijateljstva na estradi zaista postoje, kao i to da je za svoje ljude tu u svakom trenutku.

”Jedna je Marija Šerifović, prelepe su obe”, ”Čekamo, požuri”, ”Još jedan hit u najavi”, ”E, ovo je pravo prijateljstvo”, samo su neki od komentara.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE