Radio BalkanFox

Haljina Amal Kluni koja obara sa nogu

Supruga slavnog glumca raspametila je sve prisutne.

Prelepa Amal uvek zrači posebnom energijom
Prelepa Amal uvek zrači posebnom energijomfoto: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Amal Kluni (46) slovi za jednu od najelegantnijih žena na svetskoj javnoj sceni i to sa dobrim razlogom.

 

Osim što je veoma uspešna u svom poslu, lepa advokatica za ljudska prava na svakom koraku podržava svog supruga glumca Džordža Klunija.

 

Tako su se zajedno pojavili na nedavno održanom Filmskom festivalu u Veneciji gde je sve prisutne zasenila svojim modnim kombinacijama, koje su se mahom oslanjale na bledožuti ton koji joj stoji kao saliven.

 

Kako je leto prošlo, čini se da je glumčeva supruga vedre boje odlučila da zameni svedenijim, a svoj novi sezonski stil demonstrirala je sinoć na crvenom tepihu u Njujorku.

 

Naime, juče je održana gala svečanost fondacije na čijem čelu se nalazi njen suprug,sa kojim je Amal došla ruku pod ruku kako bi ga podržala.

 

Kluni nije želeo previše da rizikuje, te se opredelio za klasično crno-belo odelo upotpunjeno leptir mašnom, dok je advokatica odenula prelepu crnu toaletu, baš kako odgovara „black tie“ dres kodu koji je bio predodređen za ovaj događaj.

 





1 / 5 Foto: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Klasična haljina uskog kroja savršeno je istakla vitki stas slavne Libanke, a ženstveni dekolte bio je dovoljno dubok da naglasi njenu figuru peščanog sata, a opet dovoljno pristojan da ne prelazi granicu dobrog ukusa.

 

Ovaj look lepa Amal ukomponovala je sa crnom tašnicom i upečatljivim setom nakita, a blagi talasi na kosi i jarkocrveni karmin ovom izdanju dali su efekat smelog glamura karakterističnog za zlatno doba Holivuda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajne Bred Pitovog mladolikog izgleda

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE