Radio BalkanFox

Večeras počinje Farma 8: Evo ko će se sve useliti na imanje, učesnici će živeti bez struje

Jedna od njih je Aleksandra Babejić. Naime, nova učesnica je usvojena, sa majkom ne priča, a baba je izbacila kuće i nasrnula na nju nožem, kako ona kaže.

Blic preporučuje

Farma počinje večeras

Foto: Milan Ilić / Ringier

Farma počinje večeras

– Imam dva polubrata. U detinjstvu sam imala lepih stvari do svoje 16. godine. Tada su se rastali moji roditelji. Sa majkom ne pričam, otac mi je divan čovek. Usvojena sam. Usvojila me je pevačica Gaga Filipović i ona između ostalog jeste razlog što sam danas ovakva. Prema majci nemam osećaj da treba da joj se približim zbog svega što se dešavalo. Upalim joj sveću za zdravlje i pomolim se Bogu i to je to. Ni sa polubraćom nisam u kontaktu, oni su uz mamu i zbog toga nemamo kontakt. Na sahrani svog oca, umesto da budem dete koje pati baka me slala u prodavnicu, izbacila me je iz kuće i nožem nasrnula na mene – rekla je ona i dodala:

– Sada sam dobila porodicu kakvu sam želela od svoje usvojene majke koja mi je sve obezbedila. Ukoliko zaradim dobar novac želim da i ja njoj pružim i da joj se odužim na neki način.

Učesnica "Farme" progovorila o teškom životu"

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Učesnica „Farme“ progovorila o teškom životu“

Među prvima kandidatima koji su se pojavili na sistematskom pregledu pojavio se Nikola Lakić koji je godinama učestvovao u rijaliti šou programima, a u prošloj sezoni je bio deo „Elite“.

– Sedma sezona, muka mi je od rijalitija, od svega, od života, ali od para mi nije muka. Najteže mi pada što ostavljam dete, ne diraj me gde sam najtanji. Ulazim zbog njega i zbog porodice – priča Lakić.

Nikola Lakić

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Nikola Lakić

Aleksandra Stanišić, nova učesnica pomenutog rijaliti formata kaže da je preživela psihičko nasilje i da joj otac njenog deteta za alimentaciju duguje pola miliona.

Aleksandra Stanišić

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Aleksandra Stanišić

– Ja sam apsolutni staratelj svog deteta. Sa suprugom sam se razišla kada je moj sin napunio dve godine. Bila sam mlada, oboje bez perspektive, ne bih ga komentarisala, nula. On je skoro izašao iz zatvora, mislim da neće pokušavati da mi uzme dete. Trpela sam psihičko nasilje, fizičko ne. Ne plaća alimentaciju, duguje mi preko pola miliona, ide jedna tužba njemu. To je novac našeg deteta, ne praštam mu, ne može da izbegne tu obavezu. U pitanju je reper, nadimak mu je Povlo. Ja ga nisam šamarala, letele su piksle, ali mama mu jeste udarila šamar.

 Kristijan Golubović

Kristijan Golubović

Kao i uvek, bez dlake na jeziku, Kristijan Golubović je komentarisao preljubu Borislava Terzića.

– Sad Sofiju boli briga što je Milica trudna i što se on ljubaka s njom. Ne mogu ja da pričam o moralu, ali ga osuđujem kao p***u jer je prevario ženu koja je trudna. Trebalo je da sačeka devet meseci, da joj masira noge, pravi hranu, da joj ne da ništa da radi. Apstinencija, nek je ispoštuje. Sad je on mangup, smuvao je Sofiju – priča Kristijan koji ima specijalan zadatak i otkriva da u ovom rijaliti formatu uzima veliku svotu novca:

– Mogu slobodno da kažem da sam najplaćeniji. Jelena Golubović je zaj***na, ona tupi mozak do kraja, a Maja Nikolić je eksplozivnija.

Pored navedenih učesnika na „Farmu“ ulaze brojni intrigantni učesnici, kao što su: Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić, transrodna rijaliti zvezda Kiki Jovanović, pevač Ognjen Ravić, Sneža Kušadasi, Boža Džons, Marija iz Jordana, atletičarka Dušica Topić, Jelena Golubović, a porodično ulaze sestre Andrea i Elena sa bratom Nikolom Despotovićem.

Farma 8

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Farma 8
Farma 8

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Farma 8
Farma 8

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Farma 8
Farma 8

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Farma 8

Neca Lazić smršao 70 kilograma

Deo ovog rijaliti formata je i Peca Lazić, a brat Neca je došao s njim na sistematski pregled kao podrška. Neca je drastično smršao, a s nama je podelio svoja iskustva.

– Šaljem brata da zaradi pare, neka se muči i kupa u burićima. Fakultet odlično napreduje, upao sam ove godine na budžet – priča Neca i otkriva kako napreduje njegov program mršavljenja s obzirom na to da se prepolovio:

– Krenuo sam u teretanu, svi kažu da sam se prepolovio, ali ja hoću da sve bude cakum-pakum. Kažu mi da sam se osušio, ali ja sam krenuo zdravo da se hranim. Izgubio sam blizu 70 kilograma, još malo pa savršeno. Posle operacije nisam mogao mnogo da jedem, na keto dijeti sam.

Peca i Neca Lazić

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Peca i Neca Lazić

Ulazi sin Olivera Mandića

Kristijan Golubović nam je otkrio i da će na „Farmu“ ulaziti više učesnika u narednom periodu.

– Predložio sam produkciji da u „Farmu“ uđe sin Olivera Mandića, jako interesantan tip, ima njegovu dušu, a ima izgled Željka Mitrovića. Čak ni Oliver Mandić ne voli da priča da mu je on sin, jer je pravio s***a kroz život.

Pevačica ulazi na Farmu

Naime, pevačica Ivana Šašić ponovo ulazi u pomenuti rijaliti, a na svom Fejsbuk nalogu je to i potvrdila.

Učesnici će živeti bez struje

Podsetimo, Mitrović je otkrio da će učesnici živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata. Navodno ovo predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija, gde učesnici žive u uslovima sličnim onima iz prošlih vremena.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE