Radio BalkanFox

ZA NJU POSTOJI SAMO JEDAN! Karleuša otkrila ko je NAJBOLJI FRAJER među političarima!

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je birala najbolje frajere među sportistima, a njen izbor pao je na Nikolu Jovanovića, mladog košarkaša sa kojim su je dugo spajali. Sada je došao red da odabere i najboljeg frajera među političarima, a tu nije bilo dileme.

Republika

Foto: Foto e-stock, Kurt Desplenter / Zuma Press / Profimedia

Za Karleušu je Nikola najbolji frajer među sportistima

Od Miloša Jovanovića, preko premijera Miloša Vučevića i ministra Siniše Malog, pa do Čede Jovanovića, JK je titulu najpoželjnijeg muškarca na političkoj sceni dodelila predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, prenosi „Informer“.

Popularna pevačica je krajem decembra prošle godine otkrila a je uprkos njihovim prethodnim nesuglasicama, Vučić bio jedini koji joj je pružio podršku kada je njena majka, spikerka Divna Karleuša, bila bolesna, kao i da joj je on bez reči pružio pomoć i omogućio lečenje njene majke u Nemačkoj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/JADRANKA ILIC/ nr

Karleuša odabrala Vučića za najboljeg frajera među političarima

Ispričaću vam jednu interesantnu stvar za Aleksandra Vučića, ispričaću vam zašto on ima moju simpatiju. Kada je moja majka bila bolesna, mi smo bili baš u lošim odnosima, ja sam se izjašnjavala puno puta loše o njemu, onako negde zatrovana mnogim stvarima koje možda nisam ni imala pravo, ali kada se moja majka razbolela, ja sam krenula da tražim pomoć sa mnogo strana i od mnogo ljudi. Nećete verovati u jednom momentu sam bila saterana uza zid i nisam više imala od koga da tražim pomoć, pa sam odlučila da nabavim njegov broj telefona i da ga pozovem za pomoć. Od svih ljudi i prijatelja koje sam pozvala, jedino ko mi je pomogao bio je čovek koga sam do tog momenta žestoko napadala i kritikovala, a to je bio Aleksandar Vučić. On je bez reči našao kontakte i pomogao mi da se moja majka leči u Nemačkoj. Eto, to je moje hvala – istakla je Karleuša za Republiku tada.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE