Radio BalkanFox

Bivši muž Hale Beri sve šokirao svojim izgledom

Korisnici društvenih mreža komentarisali su da su da ne liči na njega da bude „tako neuredan“ i da izgleda kao beskućnik, s obzirom na to da je glumac uvek izuzetno vodio računa o svom izgledu.

Glumac Olivije Martinez(58), koji se proslavio u Francuskoj ulogom u ostvarenju „Un, deux, trois, soleil“, nakon čega je krenula njegova holivudska karijera, uslikan je na ulicama Los Anđelesa i svojim izgledom zabrinuo je sve. Glumac je potpuno osedeo i znatno smršao, pa više ne liči na sebe.

Korisnici društvenih mreža komentarisali su da su da ne liči na njega da bude „tako neuredan“ i da izgleda kao beskućnik, s obzirom na to da je glumac uvek izuzetno vodio računa o svom izgledu.

Osim po nekadašnjoj lepoti, poznat je i po vezi sa Kajli Minog, ali i braku sa holivudskom lepoticom Hale Beri, s kojom ima sina Makea. Par se upoznao 2010. godine na snimanju filma, nakon čega su počeli da se zabavljaju. Usledeo je brak, rođenje sina, a onda i buran razvod koji je potrajao nekoliko godina.

hale-beri-olivijer-martinez-profimedia0144638128.jpg

Katy Winn / INSTAR Images / Profimedia 

Inače, Martinez trenutno prolazi kroz težak period u životu zbog borbe oko starateljstva nad njegovim sinom sa Hale Bare. Naime, u dokumentima do kojih je došao „Us Weekly“ Hale tvrdi da je potrošila više od 200.000 dolara na pravne troškove, uključujući i dobrovoljno davanje 80.000 dolara za pravne troškove njenog bivšeg supruga. U dokumentima čiji su sadržaj preneli američki mediji, Beri se žalila da joj Martinez ne plaća alimentaciju i da odbija da učestvuje u zajedničkim odlukama vezanih za njihovog sina.

Beri je u više navrata navodila da njen bivši suprug uopšte ne želi da se bavi detetom, potom je krajem prošlog meseca zatražila potpuno starateljstvo nad sinom.

olivijer-martinez-hale-beri-profimedia0279296873.jpg

Credit: FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia Olivije Martinez i Hale Beri sa sinom

„Naš sin ima problema, zaostaje u školi, otkriveno je da ima ADHD i blagu disleksiju“, istakla je glumica.

Objavljene su i poruke koje su bivši supružnici razmenili pa mu je Hale napisala: „Jako mi je žao što smo u sukobu. Imala sam više nade za nas. Uvek sam se nadala da ćemo biti bolji za svog sina i da ćemo sarađivati kao pre Vana (Van Hant je njen sadašnji partner).

Martinez je uzvratio optužbom da ga Hali samo iskorišćava, kao i da mu nije dala dovoljno vremena da se pripremi za sudsko ročište. „Igraš prljavo i ne stavljaš interes našeg sina na prvo mesto, ali akrma dolazi po svoje, ne brini“.

Martinez i Beri su u braku bili od 2013. do 2015. godine, kada su objavili da se razilaze, a službeno su se razveli tek u avgustu prošle godine.

beri-1.jpg

Profimedia 

„Idemo napred s ljubavlju, uzajamnim poštovanjem i zajedničkim fokusom na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugome samo sreću u životu i nadamo se da poštujete našu, a što je najvažnije, i privatnost naše dece, dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje“, napisali su te 2015. godine.

Bivši par upoznao se na setu „Dark Tidea“ 2010. godine. Verili su se dve godine nakon upoznavanja, a tri meseca posle venčanja rodio im se sin, kome su dali ime Makeo (potiče iz Španije iz 14. veka, a koje u bukvalnom prevodu znači „Dar od Boga“).

Osim njega, glumica ima i kćer Nalu, koju je dobila u vezi s kanadsko-francuskim manekenom Gabrijelom Obrijem.

Kurir televizija „Samo 5% očeva dobije starateljstvo“ Roditelji prolaze kroz pakao tokom razvoda: Socijalni rad vam može biti najveći neprijatelj, a ovo je ključni faktor


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE