Radio BalkanFox

Goca Tržan o intimnim odnosima sa suprugom: „Savršen odnos traje 12 minuta, ne maltretiraš muškarca“

Pevačica Goca Tržan važi za nekog ko nema dlake na jeziku, te često govori otvoreno o raznim temama i nije joj problem da priča i o svojoj intimi.

Ona je jednom prilikom otkrila koliko dugo po njoj traje savršeni odnos. Kako je tada izjavila, savršeni intimni odnos traje 12 minuta, a sada se osvrnula na svoju izjavu.

– I to je predugo – rekla je Goca uz smeh, a potom objasnila da je o tome čitala u naučnim časopisima:

– To su naučni fakti. To sam pročitala u studijama nekih seksologa. Razlog je taj što u tih 12 minuta treba da se desi sve što treba da se desi. Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži ne znam koliko, ti se ne maltretiraš sa gimnastikom i to je onda ok – rekla je, pa dodala:

– Nisam ja to merila da se razumemo, nego sam to pročitala – zaključila je Goca kroz smeh.

Podsetimo, Goca je nedavno takođe govorila o svojoj intimi, te priznala da to smatra izuzetno važnom temom za razgovor.

– Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*ks na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o se*su, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o se*su da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje – izjavila je Goca Tržan tada.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE