Radio BalkanFox

MILICA MILIONERU RODILA PETORO DECE: Ispilivale sumnje da je imala surogat majku


Milica Polskaja, devojka iz Niša, postala je prava internet senzacija nakon što je pre dva meseca rodila peto dete misterioznom kazahstanskom milionerom, čije lice nikada nije prikazala u javnosti. Već dva dana posle porođaja pokazala je zavidno telo, što je probudilo sumnju kod mnogih. Mesec dana od porođaja izgledala je kao da se nikada nije porodila, a kamoli 5. put.

Svega dva meseca posle rođenja ćerkice Milica ponosno pokazuje telo, a komentari dušebrižnika ne jenjavaju. Tako su mnoge žene i dalje u ubeđenju da je ona peto dete dobila putem surogat majke

Polskaja je poznata kao žena bez dlake na jeziku, a nije retkost da sve neprijateljske komentare namerno objavljuje. Tako se usnimila u crnoj svilenoj top haljini ispod koje je bio vidan čipkani brushalter, dok su u prvom planu bile i crvene sandale i tašna YSL brenda.

 

 

– Dobila sam mnogo komentara ovakvog tipa. Dosta više sa komentarima u vezi sa surogat majkom! Pokazivanje golog trudničkog stomaka nije dovoljno, moram vam, očigledno, crtati – poručila je Polskaja.

Uz snimak bio je tek jedan od komentara koje svakodnevno dobija.

– Porodila si se? Misliš, izašla si iz porodilišta, gde je bila žena koja ti je rodila ćerku – pisalo je uz objavu.

 

 

Polskaju na Instagramu prati blizu 400.000 ljudi, a reakcija podrške je usledila.

– I da si snimala kako se porađaš oni bi našli nešto…jer ti ljudi nemaju svoje živote, pa kopaju po tuđim.

– Najviše se vidi kada je žena ljubomona na drugu, uspešnu ženu.

– Gospode Bože pa šta je trebalo, da snimi porođaj?!

– Važno da si ti majka koja rađa svoju decu, briga te šta zli jezici pišu.

– Zar je bitno da li je ona rodila ili joj je druga žena rodila, ili je čak usvojila dete? Majka nije ona koja rodi, već koja odgaji dete, vaspita ga i pruži mu svu ljubav.

 

 

Nema sumnje da Milica i dalje uspeva da privuče pažnju, ne samo zbog svog izgleda, već i zbog misteriozne slike koju gradi oko svoje porodice. Iako je njen muž uspešan biznismen, njegovo lice nikada nije viđeno na društvenim mrežama.

– Moj muž sarađuje sa mnogim političarima i poslovnim liderima i smatramo da je najbolje da on ostane van očiju javnosti – istakla je ona za medije jednom prilikom.

Njegov identitet i poslovne aktivnosti ostaju skriveni, što samo dodatno podstiče radoznalost javnosti.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE