Radio BalkanFox

Bizaran nadimak kojim je Elen Dedeženeres nazvala Didija

Elen Dedženeres i Paf Dedi bili su u sjajnim odnosima, a sada se fragmenti tog prijateljstva javno dele na društvenim mrežama.

Paf Dedi u emisiji Elen Dedženeres
Paf Dedi u emisiji Elen Dedženeresfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki reper Šon Kombs, poznatiji pod pseudonimima Pi Didi, Didi i Paf Dedi, uhapšen je nedavno u Njujorku i trenutno se suočava s nizom uznemirujućih i gnusnih optužbi.

 

Njegove žurke za slavne ličnosti ovih dana su velika tema u svetskim medijima, a za njih su vezane brojne misterije i teorije. Mnoge slavne ličnosti koji su bili deo tih žurki sada su pod lupom javnosti zbog odnosa sa Kombsom, a među njima je i voditeljka Elen Dedženeres.

 

Na društvenim mrežama dele se isečci i snimci iz emisije Elen Dedženeres u kojoj je Didi gostovao pre nekoliko godina, gde njih dvoje misteriozno ćaskaju o žurki na kojoj će oboje biti, a oni su bili izuzetno bliski

 

.

U tom svetlu se pojavio i pomalo čudan nadimak koji je Elen imala za Didija. Naime, u njenom tvitu iz 2016. godine, koji ovih dana kruži po Iksu, ona je Didija nazvala Mazuljko MekUšuškanko (u originalu Cuddle McSnugglestuff).

 

Tako ga je nazvala kad mu je javno čestitala rođendan pre 8 godina.

 

Srećan rođendan, Pi Didi, Paf Dedi, Šone Kombs, ili, kako ga ja zovem, Mazuljko MekUšuškanko. Ne morate da znate zbog čega — napisala je ona tad.

 

 

Nekima je prilično čudno što naziva ovakvim nadimkom muzičkog mogula, koji se sad nalazi u njujorškom zatvoru nakon optužbi za seks trafiking i reketiranje.

 

Ovde sam da prokomentarišem pre nego što bude obrisano — napisao je jedan korisnik Iksa, a fanovima je takođe ovakav nadimak jeziv jer je Kombsova bivša devojka Kesi Ventura, uz nekoliko drugih osoba, optužila otvoreno posrnulog mogula za silovanje i seksualne napade.

 

Pi Didi, Paf Dedi, Šon Kombs, Elen Dedženeres
foto: Page Six/YouTube Printscreen

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE