Radio BalkanFox

Ljubavni život Gvinet Paltrou – Najžena


 

Glumica Gvinet Paltrou proslavila je 52. rođendan, ali ako je suditi po njenoj vitkoj liniji i mladolikom izgledu, niko ne bi rekao da je ušla u šestu deceniju, kako pišu strani mediji. 

U životu se nije previše stresirala, znaju da se našale njeni obožavatelji, aludirajući na to da je odrasla u imućnoj porodici, kao ćerka poznate glumice Blit Dener i reditelja Brusa Paltroua. Krenula je maminim stopama i izgradila uspešnu karijeru, a tamo gde je najviše imala „kikseva“ bila je ljubav.

Svojim vezama je uvel plenila pažnju, naročito onom s glumcem Bred Pitom, s kojim se zamalo venčala. Bili su zajedno od 1994. do 1997., a Gvinet je imala 24 godine kad su se verili. Naizgled su bili savršen par, ali Paltrou nije bila spremna za brak. Raskinula je sa Bredom pre venčanja, ali i naučila važnu lekciju u životu. S obzirom na to da su i ona i Bred bili vrlo slavne osobe, spoznala je koliko je važna diskrecija u ljubavnom životu. 

 

 

Nakon Pita, upustila se u ljubavnu avanturu s još jednim slavnim muškarcem – Benom Aflekom. Sarađivali su na filmu „Zaljubljeni Šespir“, a onda su se razišli početkom 1999. godine. Ipak, Gvinet je uspela da nagovori Bena da s njom glumi i iduće godine u filmu „Bounce“ i tada su obnovili vezu. Ljubav je pukla nekoliko meseci kasnije. 

 

 

Krajem 2002., u periodu koji je za Paltrou bio najteži jer joj je preminuo otac, Gvinet je upoznala pevača grupe Coldplay, Krisa Martina. Venčali su se iduće godine jer je Paltrou bila trudna. Rodila je ćerku Epl, a dve godine kasnije i sina Mozesa. Par se rastao 2016., a Gvinet je kasnije govorila da joj je s Krisom uvek „nešto nedostajalo.“ Dogovorili su se da će zajedno brinuti o deci, a danas su u toliko dobrim odnosima da se ne smatraju prijateljima već bratom i sestrom. 

Bonus video:

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE