Radio BalkanFox

Adriana Lima se vratila na modnu pistu

Bivša srpska snajka je pokazala da je definitivno rođena za pistu, te da nije slučajno što je godinama bila jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela na svetu

Adriana Lima se na kratko vratila iz „penzije“ posle šest godina kada je skinula krila „Viktorijinih anđela“. Ova zanosna Brazilka prošetala je modnom pistom na Nedelji mode u Parizu gde je nosila model „Schiaparelli“.

profimedia-0912374140.jpg

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Adriana Lima u Parizu

Bivša srpska snajka je pokazala da je definitivno rođena za pistu, te da nije slučajno što je godinama bila jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela na svetu. Tokom prethodnog perioda kuburila je sa kilogramima, ali se nedavno vratila u top formu iako je bila na meti kritika da je to postigla brojnim intervencijama.

Kako god bilo, Adriana je pokazala da i danas može da parira mlađim koleginicama te da suvereno vlada pistom. Snimak sa revije oduševio je Limine fanove koji su ostavili brojne komentare ispod snimaka.

2931877-profimedia0666079114-edit.jpg

Profimedia Adriana Lima kuburila je sa kilogramima

„Izgleda fantastično“, „Jednom Anđeo, uvek Anđeo“, „zvezda je stigla“, „Izgleda bolje nego ikada“, “ Ovo je neverovatna promena, šokirana sam“, samo su neki od komentara.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE