Radio BalkanFox

Ona večeras pored Dušice Jakovljević vodi „Farmu 8“: Svima pale vilice kad su videli koliko dobro izgleda



Zabava

Ona večeras pored Dušice Jakovljević vodi „Farmu 8“: Svima pale vilice kad su videli koliko dobro izgleda

Rijaliti „Farma“ vratio se na male ekrane. Nakon duge pauze, Željko Mitrović rešio je da ponovo aktivira čuveni projekat, koji su svojevremeno mnogi pratili, a večeras je počela osma sezona ovog rijalitija.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Pored Dušice Jakovljević i Ognjena Amidžića, rijaliti će večeras voditi i voditeljka Milica Kon.

Blic preporučuje

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Naime, ona je večeras blistala u dugačkoj plavoj haljini, dok je kosu podigla u punđu, te su svi komentarisali koliko dobro izgleda.

Milica je inače već dugi niz godina u braku sa muzičarem Markom Konom sa kojim ima decu.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Milica i Marko Kon imaju dvoje dece

Da podsetimo, Milica Kon sa Markom Konom ima dvoje dece, Klaru i Ernesta, a naročito je emotivna priča kako je njen naslednik dobio ime.

– Klara je jedna pra prabaka iz Markove porodice, tako da je bila jedna Klara Kon u njihovoj porodici, a Ernest je… Iako nije moja porodica ja na njih gledam kao da jesu. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo. On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi – istakla je voditeljka za „Hype“.

Marko i Milica Kon

Foto: Milan Ilić / Ringier

Marko i Milica Kon

Kako su povezane „Elita 8“ i „Farma 8“

Naime, Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, na konferenciji za medije otkrio je nedavno zanimljive detalje o novim sezonama popularnih rijaliti šou programa „Elita“ i „Farma“.

Ulazak u „Elitu 8“ je trajao dva dana, a učesnici koji ispadnu u narednom periodu imaju šansu za povratak kroz „Farmu“.

Govoreći o „Farmi 8„, Mitrović je otkrio da će učesnici živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata. Navodno ovo predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija, gde učesnici žive u uslovima sličnim onima iz prošlih vremena.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE