Radio BalkanFox

Anita Stanojlović objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa Anđelom Rankovićem: Oboje se okrenuli veri…

Nekadašnji elitari Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su u toku današnjeg dana obelodanili da su raskinuli, ali mnogi nisu sigurni u tačnost ove informacije budući da su njih dvoje pre nekoliko dana lagali da su stavili tačku na romansu kako bi privukli pažnju na sebe.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković (Foto: Screenshot TV Pink)

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot




Anđelo je obrisao sve fotografije sa Instagrama, ali i otpratio Anitu sa ove društvene mreže, dok Stanojlovićeva to nije učinila.

Njih dvoje su, osim toga, podelili objave vezane za veru, te je tako Ranković čestitao pratiocima Krstovdan, dok je nekadašnja elitarka podelila prizor iz Hrama Svetog Save.

Anđelo Ranković (Foto: Instagram)

Anđelo Ranković (Foto: Instagram)

Anita Stanojlović (Foto: Instagram)

Anita Stanojlović (Foto: Instagram)

Ono što je zanimljivo je to da su oboje podelili emotikon koji ukazuje na molitvu.

Pored toga, Anita je podelila snimak ranijeg datuma na kom se ljubi sa Anđelom, uz koji se poziva na to da niko ne bi trebalo da vređa Anđela „kada su njih dvoje odlučili da budu dostojanstveni“.

Anita Stanojlović (Foto: Instagram)

Anita Stanojlović (Foto: Instagram)

Nakon što je nekadašnja elitarka Anita Stanojlović obelodanila da je raskinula sa rijaliti veteranom Anđelom Rankovićem, sada se oglasio i on sam.

– Istina je da smo raskinuli. Nije išlo. Kao što do sada niste čuli od mene ružnu reč o mojim bivšim devojkama, tako nećete ni sada. Molim vas da poštujete moju odluku. Hvala od srca – napisao je Anđelo.

U komentarima na društvenim mrežama je moguće pročitati podeljene reakcije, od onih koji „ne mogu da veruju da se njihova ljubav okončala“, preko onih koji tvrde da „ponovo glume raskid zbog pažnje medija“, do onih koji u ovome vide „samo još jednu priču za ulazak u Elitu“.

Šta je Anita Stanojlović, sa druge strane, ispričala o raskidu pogledajte u odvojenom tekstu: RASKINULI ANITA I ANĐELO! Oglasila se i konačno PRIZNALA da su OBMANULI ČITAVU JAVNOST (FOTO)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE