Radio BalkanFox

Modne kombinacije za žene 50+


 

Odevanje u prelaznoj sezoni može biti izazovno: još nije vreme za teške kapute, a ni kratki rukavi više nisu dovoljni. Dakle, kako prilagoditi ormar za ranu jesen, oslanjajući se na statement komade koje već imamo u ormaru + umereni šoping za trendove za koje znamo da će se zadržati (kao što je na primer koža). Inspirisale su nas modne ikone Gris Gejem i Renia Jaz, a u nastavku pronađite najbolje jesenske modne kombinacije za žene 50+.

1. Smeđa i koža

Ove sezone tamno smeđa izgleda raskošnije no ikad, a to potvrđuju i kolekcije dizajnera za ovu i iduću godinu. U kombinaciji s kožom imaćete odeću za sva godišnja doba – samo pogledajte ovaj komplet sakoa i midi suknje (i ne zaboravite dodatke!).

 

 

2. Teksas od glave do pete

Ako pratite trendove, onda verovatno već znate da je teksas uvek poželjan. Odavno je prešao ležerne okvire, pa ga je više nego prihvatljivo nositi i u svečanijim prilikama (podsetimo, Valentino je svoju haute couture reviju otvorio teksasom). Teksas košulje, teksas haljine, teksas suknje – odaberite svoj favorit, a jedina preporuka je da umesto svetlijih nijansi teksasa, poput Gris, odaberete tamne.

 

 

3. Ležerna crna

Crnu boju uglavnom nose skoro sve generacije.

 

 

Oni koji rade u modnoj industriji nose ga od glave do pete u monhkromatskim kombinacijama, pa zašto ga ne biste i vi isprobali? Tako kombinujte moderne komade i detalje koji će vas spasiti od monotonije ili tmurnog izgleda.

Bonus video:

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE