Radio BalkanFox

Kako je Kejt Midlton oprostila navodnu prevaru Vilijamu

Zvanična potvrda o prinčevoj preljubi nikada nije stigla.

Kako je Kejt Midlton uspela da pređe preko navodne afere?
Kako je Kejt Midlton uspela da pređe preko navodne afere?foto: Splash News / Splash / Profimedia

Ne tako davno glasine o navodnom neverstvu princa Vilijama počele su da se šire brzinom munje.

 

Iznenadno povlačenje Kejt Midlton iz javnog života početkom ove godine tome nije išlo u prilog, te su mnogi u neznanju širili teorije o razvodu kraljevskog braka, čemu je razlog upravo bila prinčeva navodna afera.

 

Sada, mesecima nakon saznanja o princezinoj borbi sa rakom, u kojoj je imala bezuslovnu podršku svog supruga, dobro obavešteni izvor otkrio je šta se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata Adelaid kolibe u kojoj bračni par živi.

 

Insajder koji je zadržao pravo anonimnosti progovorio je za britanske medije i po prvi put javnosti dao uvid u napetu i glasinama poljuljanu vezu Vilijama i Kejt.

 

Kako naglašava, zbog skandala koji se provlačio kroz sve tabloide, a ticao se njegove navodne preljube sa porodičnom prijateljicom markizom Rouz Henburi, princeza od Velsa zaista je razmišljala o razvodu od budućeg kralja Engleske.

 

Ipak, rastanku se na put isprečila opaka bolest, zbog koje se ceo fokus Midltonove zaokrenuo ka onome što je u tom trenutku bilo najvažnije, a to je da ozdravi.

 

Takođe, bila je izuzetno zahvalna na potpori koju je pronašla u svom mužu, te je to jedan od glavnih razloga što je odlučila da mu pruži još jednu šansu.

 

Princeza je dugo razmišljala o razvodu
Princeza je dugo razmišljala o razvodufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

– Bila je zahvalna na Vilijamovoj podršci u najtežim trenucima i sve ostalo što se dešavalo između njih ostavila je po strani – rekao je izvor.

 

Međutim, prema njegovim rečima od sada „Kejt se bavi svim glavnim problemima u vezi koje su imali pre njene dijagnoze, posebno onima koje je izazvao skandal u vezi sa njegovom aferom„.

 

Kako neimenovani izvor dalje navodi, još u januaru ove godine princeza od Velsa bila je u pravoj agoniji, pokušavajući da odluči da li da se razvede ili ne.

 

Prema daljim tvrdnjama, Kejt se oseća kao da je „još uvek proganjaju naslovi o Vilijamovoj prevari“ sa Rouz Hanberi, koju će kao bitnu članicu britanske aristokratije Kejt i dalje morati da viđa na javnim događajima.

 

Kejt će morati da se susreće sa Rouz u budućnosti
Kejt će morati da se susreće sa Rouz u budućnostifoto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

Na kraju krajeva, insajder smatra da bi svaka žena bila užasnuta da čuje glasine ovog tipa koje se ponavljaju iznova i iznova, a naročito u osetljivom trenutku poput onog kada je buduća kraljica saznala za svoju dijagnozu.

 

Kejt i Vilijam nedavno su podelili idiličan porodični video kojim su želeli da obaveste javnost o princezinom uspešnom završetku hemioterapija, a tom prilikom delovali su veoma složno i zaljubljeno.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE