Radio BalkanFox

Princ Hari i Megan Markl skovali mudar plan

Vojvoda od Saseksa ima toliko obaveza da nešto mora da zapostavi, a ovog puta 

PRINC HARI I MEGAN MARKL SKOVALI MUDAR PLAN
PRINC HARI I MEGAN MARKL SKOVALI MUDAR PLAN foto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Samostalno putovanje princa Harija u Njujork ove nedelje dovelo je do spekulacija da se Hari sve više fokusira na svoje kraljevsko pokroviteljstvo i filantropske napore, a Megan planira da pokrene svoje obaveze, a sve manje vremena ima za porodični život.

 

Sada izvori iznose tvrdnje da zapravo Megan i Hari imaju plan. Oni žele da dugoročno svako gradi svoju karijeru. Oni žele da se bave „samostalnim poduhvatima“ sa zajedničkim fokusom na Arčevel fondaciju.

 

Hari i Megan su dosledno pratili solo poduhvate u vezi sa svojim individualnim interesima, ali su i dalje duboko posvećeni svojim zajedničkim naporima preko Archevell-a – rekao je jedan izvor blizak paru za HELLO!

Zajedno imaju uzbudljive projekte u pripremi, a svi oni pokreću svoju zajedničku misiju za pozitivan globalni uticaj.

 

Prošle nedelje je Hari učestvovao u nizu angažmana za svoje pokroviteljstvo i filantropske inicijative, uključujući mrežu roditelja Travalist i Archevell Foundation.

 

Na jednom događaju, on je strastveno govorio o zaštiti male dece od interneta, rekavši da je ekran za zaključavanje njegovog telefona slika njegovog sina i ćerke, princa Arčija i princeze Lilibet.

 

HARI I MEGAN HOĆE DA IZGRADE SVOJE KARIJERE SOLO
HARI I MEGAN HOĆE DA IZGRADE SVOJE KARIJERE SOLOfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Takođe se pojavio na panelima za The Halo Trust, Clinton Global Initiative i Sentebale, a u jednom trenutku se mogao videti FaceTiming sa Megan koja je bila u Montesitu.

 

Megan je, u međuvremenu, bila blizu kuće, podržavajući prijatelje u Montecitu i radeći na lansiranju svog brenda, American Riviera Orchard.

 

U mesecima nakon razlaza iz kraljevske porodice, par je radio zajedno na ugovorima sa Spotifajem i Netfliksom, pojavljujući se u njihovim dokumentarnim serijama Hari i Megan, i oboje su učestvovali u promociji za Archetipes, podkast proizveden u vezi sa Spotifajem.

 

MEGAN I HARI ŽELE DA STVORE UGLED NEZAVISNO JEDNO OD DRUGOG
MEGAN I HARI ŽELE DA STVORE UGLED NEZAVISNO JEDNO OD DRUGOGfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak Megan je na kraju bila domaćin sama sada već nepostojećeg podkasta, a Hari i Megan sada rade na solo projektima sa Netflik-om; Megan navodno pokreće kulinarsku emisiju sa striming servisom, dok je Hari izvršni producent producirao novi dokumentarac o svom voljenom sportu, polo.

 

Zajedno, međutim, nastavljaju da pretvaraju Archevell fondaciju u značajnu i uticajnu neprofitnu organizaciju, koja nedavno radi sa porodicama i kompanijama društvenih medija kako bi obezbedila bezbednost dece na internetu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela o Hariju i Megan

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE