Radio BalkanFox

Kejt Midlton prisustvovala baletu – Najžena


 

Znakovi su mali, ali jasni. Kejt Midlton, princeza od Velsa postupno počinje da se oseća bolje, nakon meseci provedenih daleko od očiju javnosti tokom oporavka od raka.

Ketrin se osećala dovoljno dobro da ove nedelje prisustvuje matineji Engleskog nacionalnog baleta Giselle u Sadler’s Wellsu, što je bio iznenadni izlazak o kojem je kasnije pisala na društvenim mrežama.

„Čestitamo i zahvaljujemo Engleskom nacionalnom baletu i Sadler’s Wellsu na prekrasno snažnoj, dirljivoj i inspirativnoj izvedbi Žizel Akrama Khana. Kreativnost u svom najboljem izdanju!“, napisala je.

 

 

Kejt je poznata ljubiteljka baleta i tokom godina bila je uočena u publici na predstavama kao što je „Orašar“. Njen izlazak jasan je znak da se princeza vraća onome što voli, u šta je uključeno I provođenje vremena sa porodicom.

Prošli vikend, princ i princeza od Velsa proveli su vreme u Balmoralu s kraljem i kraljicom, a fotografisani su kako se voze na nedeljnu jutarnju misu. Kejt je nosila jednu od svojih omiljenih škotskih kombinacija – kaput od tvida i fedoru s perjem.

 

 

Princeza Kejt se takođe polako vraća na posao i održala je nekoliko sastanaka od početka septembra. Prošlog utorka sastala se sa članovima tima Centra za rano detinjstvo u dvorcu Windzor.

Ranije ove nedelje, Kejt je takođe održala sastanak vezan za njen koncert božićnih pesama, tokom kojeg se sastala sa saradnicima i članovima svoje Kraljevske fondacije kako bi isplanirali ključni događaj u svom kalendaru, koji se održava u Vestminsterskoj opatiji i prenosiće se na ITV-u na Badnji dan.

Bonus video:

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE