Radio BalkanFox

Ovo zanimanje poznata voditeljka morala je da napusti da bi postala TV LICE!

Poznata voditeljka Irina Vukotić, koja je po meni i naše pop dive Jelene Karleuše, koju je nedavno ugostila u svom jutarnjem programnu na TV Prva, pored voditeljstva imala je još jedno zanimanje.

Naime, ona svojevremeno radila kao profesorka srpskog jezika i književnosti, a jedno vreme je iz škole trčala na televiziju i pokušavala da balansira između ova dva posla. 

Na medijskoj sceni je već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna, a njeni bivši učenici pamte je kao jednu od omiljenih nastavnica.

– Mnogo smo voleli Irinu. Svi, baš ceo razred. Predavala nam je nešto kratko, čini mi se jednu školsku godinu, ali sasvim dovoljno da nam ostane u lepom sećanju. Uvek je bila pravedna, znalo se kako je i na čemu si sa njom kada je reč o znanju. Nije bila previše stroga, ali je moralo da se uči i zna – rekao je za Mondo jedan od Irininih đaka, dok je kroz osmeh nastavila da je hvali još jedna njena bivša učenica:

Uh, Irina, obožavala sam je! Sećam se da sam pričala da želim da budem kao ona, već tada je radila dva posla i balansirala između škole i televizije. Stalno sam gledala njen program, zbog nje sam poželela da i ja budem voditeljka!

Republika

Foto: Instagram.com

Irina Vukotić je bila omiljena među svojim đacima

Njeni nekadašnji učenici tvrde da je oduvek bila pravedna, korektna i puna znanja.

Irina je žena zmaj! Uvek je bila prelepa i elegantna, kao profesorka je bila fenomenalna. Ma šta njoj ne bi išlo od ruke? Vidi se da je žena temeljna, obrazovana i puna znanja, prosto s njom, bre, šale nema (smeh). Dani sa njom ostali su mi u lepom sećanju, ekipi sa kojom se i danas družim takođe. Voleli smo njene časove – dodao je učenik, a ostali su se složili:

Šta reći za Irinu? Odlična učiteljica, žena na koju se treba ugledati, bila je prijateljski nastrojena prema đacima. Baš smo je voleli svi, niko u razredu nije imao loše reči za nju. Baš sam srećna što je uspela u voditeljskoj profesiji, rođena je za to. Al’ ako ovo bude čitala – profesorka, uvek ćemo vas se sećati i ponosni smo na vas!

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE