Radio BalkanFox

Kuća Ace Ilića i Biljane Jevtić odiše toplinom

Kuća Ace Ilića i Biljane Jevtić odiše toplinom

Aca Ilić i Biljana Jevtić, jedan od najskladnijih parova na našoj muzičkoj sceni, godinama živi na Petlovom brdu u kući koju su sami uredili.

Kuća Ace Ilića i Biljane Jevtić svet novine svet portalKuća Ace Ilića i Biljane Jevtić svet novine svet portal

Ata images

Kuća Ace Ilića i Biljane Jevtić uređena je sa stilom

Pre nego što su se uselili u velelepnu kuću njihov dom bio je stan od 56 kvadrata koji se nalazio u istom kraju kao i nekretnina u kojoj danas žive.

‒ U to vreme mnogo smo radili, pa nam je takoreći služio samo kao mesto gde ćemo prespavati ‒ ispričala je jednom prilikom Biljana i pojasnila zašto su se preselili.

‒ Kada se Ivan rodio, stan nam je postao tesan, zbog čega smo morali da kupimo nešto veće. Prvo smo tražili prostraniji stan, ali čim smo videli kuću, na kojoj su bili završeni samo grubi radovi, opredelili smo se za nju. Ostali smo na Petlovom brdu, u mirnom i tihom kraju.

Kuća Ace Ilića i Biljane Jevtić svet novine svet portalKuća Ace Ilića i Biljane Jevtić svet novine svet portal

Instagram

Kuća Ace Ilića i Biljane Jevtić izgleda besprekorno, a skladni par pri uređenju enterijera nije angažovao profesionalce, već su samostalno uredili prostor po svom ukusu.

– Nisam želela da unajmljujem arhitetku ili enterijeristu jer oboje smo obišli ceo svet, ulazili smo u kuće koje su lepše i raskošnije od naše i dobro sam znala šta želim. Sredili smo dom onako kako nama najviše odgovara – otkrila je Biljana svojevremeno za HELLO!

Sudeći po fotografijama koje neretko objavljuju na društvenim mrežama možemo videti da je kuća Ace Ilića i Biljane Jevtić uređena sa puno ljubavi. Prostrani dnevni boravak u kojem porodica provodi najviše vremena krase crveni zidovi i nameštaj u gotovo istoj nijansi.

Kuhinja u kojoj mama Bilja provodi najviše vremena prostrana je i svetla. Zidovi su narandžaste boje, a poseban pečat daju porodične fotografije kao i ikona zaštitnika porodice Ilić koji se tu nalaze.

Budući da Ilići imaju prostrano dvorište u posetu im često dolaze prijatelji i rodbina, a Aca se ne libi da zasuče rukave i pokaže svoje kulinarsko umeće.

Jasno je da su Bilja i Aca svoj dom uredili onako kako se njima dopada, ne mareći za trendove, ali i bez prevelike želje da svetu pokažu da su zaradili veliko bogatstvo. Naprotiv, njihov dom je uređen kao i kuće sasvim običnih porodica i beš zbog toga odiše toplinom.

Podsećanja radi, Bilja i Aca su u braku su više od tri decenije. Vezu su započeli tokom zajedničkih turneja, sredinom osamdesetih, a 1989. su se i venčali, posle godinu dana vereničkog staža. Svadba je održana 30. septembra, u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu, Acinom rodnom gradu.

Među petsto zvanica bilo je mnogo njihovih kolega, a kuriozitet je da je došao i veliki broj obožavalaca popularog para.

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE