Radio BalkanFox

Evo kako danas izgleda najprirodnija srpska glumica (FOTO)

Glumica Brankica Sebastijanović prvobitno je bila popularna ulogom u seriji „Samac u braku“. Da podsetimo, ona je postala takođe prepoznatljiva kada se saznalo da je u vezi sa glumcem Milošem Bikovićem. Varnice su planule još na snimanju, a oni su pre nekoliko godina bili u srećnoj vezi. Jednom prilikom govorila je o seriji u kojoj su zajedno glumili.

– Miloš i ja smo na kraju snimanja shvatili da u celoj seriji imamo samo tri ljubavne scene. Nije nam bilo teško da to odglumimo. Mnogo teže su nam išle scene sukoba i netrpeljivosti – rekla je glumica tada.

Antonio Ahel/ATAImages

Brankica je jedna od najprirodnijih glumica

Inače, glumica je aktivna i na društvenoj mreži Instagram. Nedavno, ona je podelila jednu fotografiju gde je pozirala u jednostavnoj haljinici. To je boja koja joj odlično pristaje, a materijal ističe vitko telo. U pitanju je haljina koju mora imati svaka devojka jer se odlično kombinuje na patike, a u njoj ćete se sigurno prijatno osećati.

instagram/sebastijanovicbrankica

Brankica sa koleginicom Jelenom

Brankica je na nogama imala starke crne boje, a pozirala je sa Jelenom Košarom, koleginicom iz serije „Sinđelići“. Primećujemo da je Brankica sve lepša i lepša, a jedna je od retkih za koju se čini da se nije podvrgla plastičnoj hirurgiji.

Bez intimnih odnosa

Mnogi su upamtili njenu izjavu da želi da bude nevina do braka, a njen stav podržao je i tadašnji partner Miloš.

– Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše – rekla je tada Sebastijanovićeva.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE