Radio BalkanFox

Komšije Ane Sević progovorile o pevačici i njenom mužu

Ana živi sa suprugom Danijelom i njihovom decu, kao i svojom ćerkom Lorenom iz prvog braka

Iako je imala pauzu kada je javni život u pitanju čini se da interesovanje medija za Anu Sević nikada nije opalo. Sada kada se vratila na male ekrane kao voditeljka „Zvezda Granda“, ponovo je u žiži interesovanja.

 Ana živi sa suprugom Danijelom i njihovom decu, kao i svojom ćerkom Lorenom iz prvog braka.

sevic.jpg

Printscreen 

 Komšije kažu da su kuću opremili po poslednjoj modi.

– Ana je sve to organizovala jer Danijel nema vremena, ona je dolazila dok su bili radnici, a onda i kada je useljenje počelo. Nameštaj je pražljivo birala, opasna je ništa ne potpiše dok se ne uveri da je onako kako je tražila. Vidi se da zna šta hoće u životu i tako komunicira. Ne dozvoljava ona da joj ove lokalne žene previše trtljaju, pusti ih koliko ona misli da treba i sve to uz osmeh – kaže komšija Rade koji je izgleda procenjivao Anu jer je psiholog u penziji.

Susedi kažu da viđaju nju i Danijela sa decom, da su srećna porodica.

– Oni uživaju u tom druženju sa decom. Imate vi roditelja ovde u parku, izvedu decu pa se vidi da ih sve mrzi, bulje u telefone. Njih dvoje učestvuju u igranju, pričaju međusobno i igraju se i paze na decu. Anu češće viđamo, ali otkada vodi Grand nema je. Ona je stalno doterana i sređena. U prodavnicu ide u štiklama, odnosno onoj platrformi sa štiklom. Ne znam kako to vi žene zovete, ali ona je stalno na potpeticama – kaže Marko.

whatsapp-image-20231231-at-11.00.27-pm.jpg

Petar Aleksić 

Devojke je iz zgrade preko puta kažu da ima je Ana dopadljiva.

– Pratimo mi nju na Instagramu i ovako. Zanimljivo je bilo kada se svađala sa Darkom, a i sada kada su u dobrim odnosima. Ona je postigla u životu šta je htela, kada je htela da radi – radila je, kada nije htela – nije radila. Ona se nama dopada, zna šta hoće i onda sve uradi da to i dobije – kažu ove devojke koje je retko viđaju u poslednje vreme.

– Ranije je često šetala sa klincima i sedela tu u obližnjem kafiću sada je vidimo samo u kolima ili kada ide na neku proslavu pa se sređuje u obližnjim salonima.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE