Radio BalkanFox

Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program!


Uroš Stanić nije mogao da se obuzda!

Prošle noći Uroš Stanić i Nenad Marinković Gastoz odgovarali su na pitanja predstavnika sedme sile u emisiji ,,Pitanja novinara”. U jednom trenutku situacija je izmakla kontroli kada je Uroš naskočio na Gastoza, jer mu je on rekao da skrati priču.

Nakon toga Gastoz se izmakao, te je Uroš završio na podu, a takmičari su briznuli u smeh.

– To mi je simpatična priča i romantična, ja sam njih podržao. Meni deluje kao iskrena, šarmantna priča. On osvaja mkic po mic, svaki dan je nasmejava. On zbog njega ne skida osmeh s lica. Čajanka se nije desila, ali su se zbližili u Odabranima. sofija je lukava lisica, prelakirana i perfidno je pokušala Anđelu da ponizi i ubaci Gastozu nešto što nije rekao. Pokušala da rečenicu kaže u koristi koja njoj odgovara. Sofija vidi konkurenciju u Anđeli i Gastozu. Pokušavaju da ih udalje i zaustave priču. Ja mislim da je Anđela ovo prekinula na silu jer se plaši. Zna se u kom smeru je išlo – govorio je Uroš.

– Rekao sam Gastozu da treba da nastavi da se bori. Predviđam im lepu budućnost – rekao je Uroš, te ga je Gastoz prekinuo:

– Skrati! – našalio se Marinković, nakon čega je Uroš skočio na Gastoza zbog čega su svi počeli da se smeju.

– Želim im svu sreću. Ja mogu da pričam o njima tri sata, Anđela je moja najbolja drugarica, sa Gastozom sam u hotelu – poručio je on.

republika.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE