Radio BalkanFox

Ko je najbolja prijateljica princeze Šarlot u porodici?

Princeza Šarlot u porodici posebno voli jednu svoju rođaku, s kojom je ostvarila topao i blizak odnos.

Princeza Šarlot posebno je bliska s tetkom
Princeza Šarlot posebno je bliska s tetkomfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Uprkos razlici od čak 27 ggodina, dve ženske članice britanske kraljevske porodice imaju izuzetno jaku vezu koja se stvorila prirodno na familijarnim okupljanjima i njihovim privatnim događajima. I ne, nisu majka i ćerka u pitanju!

 

Na prvi pogled, deluje čudno da su princeza Šarlot (9) i princeza Beatris (36) veoma bliske, jer mogu zapravo i da budu mama i ćerka po godinama, ali njih dve imaju neverovatno toplu i jaku vezu, koja ruši sve mostove godina.

 

Princeza Beatris je poznata po tome što je veoma bliska sa svojim rođakom princem Vilijamom i njegovom suprugom Kejt Midlton, a oni se i privatno druže, dok je za Šarlot posebno vezana!

Ekspert za govor tela Džudi Džejms opisala je momenat koji su njih dve podelile na venčanju princeze Judžin sa Džekom Bruksbekom 2018. godine, u zamku Vindzor, iste godine kada su se venčali Megan i Hari.

 

Džudi je pričala za Express o tome kako su njih dve bliske.

 

Poza koju je zauzela princeza Šarlot kraj svoje tetke Beatris na venčanju je pokazala da je Beatris njena omiljena i najbolja prijateljica u porodici.

 

Princeza Beatris veoma je bliska sa malenom Šarlot
Princeza Beatris veoma je bliska sa malenom Šarlotfoto: EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Džudi je otkrila i da je primetila još jedan dirljiv momenat tokom sahrane Filipa, vojvode od Edinburga u martu 2022. Tada je malena Šarlot našla utehu u tetki.

 

Bio je jedan još dirljiviji momenat, kada je Beatris bila skrhana emocijama i glasno jecala, te skrivala lice u jednom momentu. Tada ju je Šarlot pogledala iz prednjeg reda, s izrazom zabrinutosti na licu, pa naterala Beatris da joj se osmehne i klimne glavom kako bi je uverila da je u redu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE