Radio BalkanFox

„Kakav poljubac i sve pršti od strasti, onda saznam da su oboje u braku!“ (VIDEO)


Pojedini trenuci sa crvenih tepiha filmskih festivala postali su poprište trenutka o kojem godinama ne prestaje da govori. Upravo takav trenutak desio se pre čak tri godine i to na Filmskom festivalu u Veneciji. Glumci Džesika Častejn i Oskar Ajzak šokirali su javnost 2021. godine zavodljivim poljupcem koji je odmah postao viralni hit na društvenim mrežama. 

Njihov strastveni trenutak, koji se odigrao tokom promocije serije „Scene iz braka“, privukao je pažnju širom sveta, a i dalje je veoma gledan. Naime, dok su šetali crvenim tepihom Oskar je prilično zaljubljeno gledao glumicu, da bi odmah potom uhvatio Džesiku za ruku, a izgledalo je kao da ju je pomirisao i poljubio direktno u predeo pazuha, mazeći je. Ona ga je struge strane nežno i iskreno zagrlila, dok je sve vreme držala glavu oslonjenu o njegovu ruku. 

 

 

Ovaj intimni trenutak nije prošao nezapaženo, a društvene mreže su se užarile od komentara, pošto mnogi nisu znali da ovo dvoje glumaca čak nisu ni par u privatnom životu. Njih dvoje su zapravo prijatelji više od dvadeset godina, a zajedno su još studirali na Džulijardu.

Oboje su u srećnom braku, glumica se 2017. venčala sa modnim direktorom Đan Lukom de Preposulom, sa kojim ima dvoje dece. Ajzak je, takođe u braku od 2017. sa scenaristkinjom Elvirom Lind, sa kojom takođe ima dvoje dece.

 

 

Mreže su i dan danas usijane od snimka, naizgled fatalne privlačnosti.

– Ostala sam otvorenih usta kada sam shvatila da su oboje u braku!

– Volela bih da mene neko gleda kao Oskar nju!

– Kakav poljubac, sva sam se naježila.

– Mogu oni da pričaju šta hoće, ovako se ne ljubi dvoje kolega, koji su čak oboje u braku.

– Krajnji izraz nepoštovanja prema njegovoj ženi i njenom mužu.

– Sve pršti od strasti, onda saznam da su oboje u braku!

– Ukoliko se uzme u obzir da su tada promovisali seriju na festivalu, vrhunac je da su možda na metar od njih stajali njihovi supružnici.

– Najveća hrabrost muškarca je da pred svima pokaže divljenje i ljubav prem ženi i skidam kapu Azajku na tome.

 

 

Džesika se osvrnula na ovaj trenutak, rekavši da je sve to samo odraz njihove hemije na ekranu i činjenice da su tako dobri prijatelji. Na svom Tviter nalogu, ona je čak objavila fotografiju iz filma „Porodica Adams“, gde suprug ljubi ruku Mortiši.

Zanimljivo, čitava „frka“ oko poljupca na crvenom tepihu nije bila planirana. Džesika je kroz smeh objasnila da je Oskar zapravo želeo da je poljubi blizu lakta, ali su se pokreti nespretno uskladili, budući da se ona baš u tom trenutku okrenula da ga zagrli i njegov poljubac je završio u njenom pazuhu. 

– Napravili smo šalu oko toga – dodala je glumica za medije.

 

 

Iako su obožavaoci širom sveta uživali u ovom trenutku, Častejn je naglasila da je sve to deo šou-biznisa i njihove uloge. 

– Glumimo, ali Oskar i ja smo pre svega prijatelji. Išli smo zajedno na koledž, tako da smo prijatelji više od pola života i znamo mnogo toga jedno o drugom – rekla je ona tokom gostovanja u emisiji Today na NBC-u.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE