Radio BalkanFox

Dijeta Tanje Savić vrlo je efikasna

Dijeta Tanje Savić vrlo je efikasna

Tanja Savić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj estradi, a uprkos trudnoćama uspela je da održi devojačku liniju.

Dijeta Tanje Savić svet novine svet portalDijeta Tanje Savić svet novine svet portal

Ata images

 

Dijeta Tanje Savić uz pomoć koje je liniju dovela do savršenstva

Pevačica priznaje da je probala razne dijete i redukovala je ishranu, ali nijedna dijeta nije urodila plodom, dok nije odredila sama sebi šta joj odgovara.

– Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu… Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate – priča pevačica.

Dijeta Tanje Savić svet novine svet portalDijeta Tanje Savić svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

– Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju – iskrena je ona.

Tanja priznaje da se ugojila dok je trajao karantin zbog koronavirusa:

– Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da „kipi“ na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju – dodala je pevačica.

Dijeta Tanje Savić svet novine svet portalDijeta Tanje Savić svet novine svet portal

N.Rosić

Pevačica ipak ne krije da kao i svi voli da se opusti i pojede više nego što bi trebalo.

– Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam.

Dijeta Tanje Savić dala je odlične rezultate, a pevačica je otkrila da za doručak uglavnom popije sok od voća ili povrća, za ručak se trudi da bude neki obrok sa salatom i piletonom, a večera ribu. Takođe, pevačica smatra i da je bolje  jesti više puta tokom dana, ali da obroci budu manji i lagani.

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, N. Rosić


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE