Radio BalkanFox

Vivien iz ‘Ljubav je na selu’ opet pokušala proći u ‘Superstaru’: Severinu nije impresionirala…

Natjecateljica ovogodišnje sezone showa ‘Ljubav je na selu’, Vivien Kurtović iz Novog Sada, nastupila je u ‘Superstaru‘.

Vivien je zapjevala ‘La Vie en Rose’ od Edith Piaf te svoju autorsku pjesmu. Zasvirala je violinu, a njezin prijatelj Dimitrije je, pak, zasvirao klavir.

Foto: RTL

– Pjevanje je bilo kao sviranje violine – vrlo neujednačeno. Edith Piaf je jedna od najvećih pjevačica prošlog stoljeća. Od mene ovog puta ne – jasna je Severina bila.

Foto: RTL

Filip je pohvalio pijanista pa im je on dao ‘da’ i ostao sam, ostatak žirija udijelio je Vivien ‘ne’.

Vivien, inače, studira pravo, a završila je i srednju glazbenu školu, pa je prošle godine u „Superstaru“ pokušala ostaviti dojam na žiri pjevajući „Nah Neh Nah“ od Vaya Con Dios, te je svirala violinu. Na pozornici je i zaplesala. 

Foto: RTL

„Samo ti se žurilo da to odradiš. Nigdje u tome nije bilo spontanosti. Nedostaje ekspresije, jednostavno si odradila“ – nije ipak bio zadovoljan Tonči Huljić tad, kao ini sad.

Vivien je ranije ispričala kako se odlučila prijaviti.

Foto: RTL

– Sjedila sam jedan dan, slušala novu pjesmu Jelene Rozge i shvatila da traju prijave za drugu sezonu. Rekla sam sama sebi: ‘Idemo, možda i meni Tonči napiše pjesmu – otkrila je tad.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE