Radio BalkanFox

JOVANA JEREMIĆ OBAVESTILA JAVNOST O UDAJI! Njena izjava uzdrmala javnost, svi se pitaju kako je došlo do OVOGA!

Jovana Jeremić, popularna voditeljka, poznata je po svojoj iskrenosti i jutarnjem programu „Novo jutro,“ gde razgovara sa različitim gostima. Međutim, povremeno se pojavljuje i u drugim emisijama kako bi diskutovala o intrigantnim temama. Ipak, najaktivnija je na društvenim mrežama, gde komunicira sa brojnim pratiocima, pa se tako danas osvrnula na temu braka i podelila ženama bitan savet:

– Bol zbog braka sa pogrešnom osobom je veći od straha da ćeš postati previše stara da se udaš. Zapamti to! – glasio je stori Jovane Jeremić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić privukla je pažnju javnosti svojom romansom sa 15 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara. Njihova veza postala je predmet interesovanja javnosti, a Jovana neretko deli intimne detalje sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Iako se svi pitaju da li je Jovana spremna za drugo dete, voditeljka je jasno poručila da na taj način nijedna žena neće zadržati muškarca i da će to doći kao kruna njihove ljubavi:

– Ja muškarca zadržavam svojom fatalnošu i seksipilnošću, muškarac nikad neće ostati sa ženom zbog deteta, nego zbog partnerstva. Muškarac želi ženu bez koje ne može, a ne želi ženu koja juri njega. E, sad, dete će doći kao kruna ljubavi, e sad… Kada će to biti, to ćemo da vidimo – rekla je voditeljka Jovana Jeremić u intervjuu za Republiku.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE