Radio BalkanFox

Od ovog vikenda gledaćete dve emisije Stars specijala

Od ovog vikenda, umesto jedne, gledaćete dve emisije Stars specijala, jednog od vaših omiljenih formata Kurir televizije. Za vas ćemo i subotom ii nedeljom pripremati najinteresantnije i najintrigantnije priče iz sveta javnih ličnosti. Dve premijerne emisije, obe u terminu od 15h.

Naši voditelji nastavljaju da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora. Danas su u studiju Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Ivan Gajić.

Ko su zvezde šatora? Nedavno održan Šabački vašar privukao je pažnju, kao i svake godine. Pitali smo poznate, ko su veće zvezde: da li oni što pevaju u arenama i velikim koncertnim dvoranama ili pod šatorom?

Stars specijal
foto: Kurir

U sklopu ove teme imamo izveštaj sa Šabačkog vašara, a na sva pitanja odgovoriće Vesna Vukelić Vendi, Era Ojdanić i Borko Radivojević.

Stars specijal
foto: Kurir

Kome pripada titula „kralj/kraljica nove ljubavi“? Zašto veze pojedinih zvezda ne opstaju i da li problem leži u tome što je javnim ličnostima „teže“ da sačuvaju mir i spokoj u ljubavnim odnosima?

Gledajte Stars specijal danas od 15 časova na Kurir televiziji! Otkirivamo za vas sve tajne estrade!

Bonus video:


02:01

VODITELJKA EMISIJE STARS SPECIJAL DOBIJALA NEPRIJATNE PORUKE OD DOSTA STARIJEG GLUMCA: Kada sam ga odbila, reagovao je BURNO!

(Espreso)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE