Radio BalkanFox

Šta čita Šeron Stoun tokom leta

Glumica Šeron Stoun pokušala je da se „zakamuflira“ prilikom povratka iz Los Anđelesa te je stavila kačket, masku na lice i šal, a kako to nije bilo dovoljno lice je prekrila  i naočarima za sunce. 

Međutim, veštom oko paparaca ipak nije uspela da promakne. Holivudska zvezda u rukama je nosila knjigu koja je veliki hit u SAD. Naime, radi se o naslovu „Dirtbag Massachusetts„, bestseleru Njujork tajmsa.

profimedia-0912337163.jpg

LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šeron Stoun nije odolela memoarima sa veoma zanimljivom tematikom

 O čemu se zapravo radi u ovoj knjizi. „Neki od nas više od drugih, nekolicina nas tako čudesno i radosno kao Isak Ficdžerald, čiji novi memoari, „Vreća za prljavštinu, Masačusets,“ beleže njegovo odrastanje kao slučajni nusproizvod greha između dva studenta božanstva; njegovo burno i nasilno detinjstvo; njegove godine drogiranja, dnevnog opijanja, rasipanja“, piše u kratkom opisu.

profimedia-0912337273.jpg

LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šeron Stoun na aerodromu

Ficdžeraldovi memoari, Dirtbag Massachusetts: Ispovedaonica, govore o pričama koje je nasledio, a ponekad i izmišljao, pričama koje je izbegavao ili se držao ili izvodio, često na samodestruktivne načine, sve dok nije počeo da se suočava sa samim sobom.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE